Свободата днес и тук 27 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Станишев действа като Рудолф Хес и използва прокуратурата по националсоциалистически. Фашизирането на БСП

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
ExtremeCentrePoint

Станишев набутва БСП в опасна игра. Партията и методите, които използва напомнят все повече на периода между  1933 и 1937 година, когато Германската националсоциалистическа работническа партия(ГНСРП) на Адолф Хитлер взема властта.

Зад фасадата на привидна демокрация, Рудолф Хес в поредица процеси манипулира и използва германската прокуратура за разправяне с политическите противници. Интересното е, че и Хес както Станишев днес, претендира, че всичко се прави в името на демократичните права на немския народ.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional