Свободата днес и тук 28 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Хронология на низостта

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Mediapool.bg

В последните дни един директор на телевизия, кой знае защо титулуващ се като "журналист", и една доскоро управлявала партия се замерят с яйца, чаши, ругатни и декларации. Историята е толкова гнусна, че уважаващи себе си човек или медия, не биха се занимавали с нея. Още повече, че и двете страни много разчитат да се вдигне шум около махленската им кавга.

С внезапното си бунтарско заставане "на страната на хората" "журналистът" се надява да замаже позорния спомен за три и половина годишно взаимноизгодно слагачество и прислужничество спрямо въпросната партия – своето, на ръководената от него телевизия и на цялата медийна група около един банкер.

Партията пък се опитва да се изкара репресирана, за да се забрави как бе завладяла огромната част от медийното пространство, с чията любвеобилна благосклонност се ползваше неизменно.

Казаното и написаното обаче остават...

Бареков сега: "Тази шайка, наречена ГЕРБ“

"Ненормален съм и капут, ако това е цената да застана на ваша страна."

"Хора, които са се докарали до такова интелектуално положение, е нормално да докарат и народа до това положение. Неговите лидери накараха този народ да се мрази като кучета...За мене това са хора, които сеят само омраза и ще пожънат бури след няколко дни."

"Бойко Борисов ще бъде бит от мен по всички фронтове и показатели, с всички журналистически средства."

"Ако аз си отворя устата, не знам те дали ще успеят да се явят и на избори. Аз съм от хората, които разполагат и имат най-много информация за начина, по който Бойко Борисов работеше с българските медии и кадруваше в тях. Лично Бойко Борисов ме е молил да не му пращам репортерката Петрина Василева, защото тя му задавала неудобни въпроси. Г-н Борисов, Вие нямате работа в българските медии."

"Борисов трябва много да внимава, защото, ако аз си отворя устата сега преди изборите, той със сигурност ще получи белезници на ръцете.“

“Той много добре знае, че аз ще стигна до края с него. Няколко пъти съм се спирал, между другото. Но този път до края, г-н Борисов. И партия ГЕРБ. Политическа партия ГЕРБ – шайка бандити.“

"Тези хора няма да управляват повече в комфорт, ако въобще се докопат до властта. Те ще отговарят за престъпленията, които са извършили. Те трябва да получат своето съдебно възмездие и моите разследвания.“

Бареков преди: "Бойко Борисов е политически и научен феномен от световна величина"

"Бойко е политически и научен феномен от световна величина. Тепърва предстои да бъде открит и изследван от сериозни умове по света. Изключително реактивен спрямо нагласите на населението политик. Великолепен комуникатор на обществото. Бойко не говори от името на елита или само от името на народа. Борисов е връзката между двете части на обществото, той е посредник и същевременно делегиран посланик на масите пред тези “там горе“. Бойко не е популист, той е протагонист на социалната пиеса, която играем всеки ден в живота. С две думи,  тази личност играе главната роля и явно на нас ни харесва много повече от всички досегашни "Първи“ в държавата."

“Сблъсъкът Първанов – Борисов е сблъсък между два различни политически проекта с две противоположни политически ценности.  Не случайно едрият капитал и олигархията застана на страната на Георги Първанов. Това не е заради кризата и заради Дянков, а заради желанието на Борисов България да не се управлява от шепа "назначени бизнесмени”. Макар че Борисов разполага само с подкрепата на интернет, нищо чудно медиите в интернет да се окажат по-влиятелни от останалите традиционни медии.“

"Дайте ми съвет, вие разбирате от медии. Какво да направим в тая ситуация."

"Този боклук, който тук беше стоварен под формата на трактористки машини да се омита още днес от столицата, където сме дошли пак казвам да си изкарваме хляба, защото в противен случай аз ще оглавя едно гражданско общество срещу тази развилняла се пасмина от провинцията и не се знае ние какво можем да направим - можем да режем гуми, може да палим трактори. Аз не желая някакви разюздани селяни наистина в центъра на София да ми пречат да си изкарвам хляба."

"Ахмед Доган и Иван Костов са професорите в българската политика, но има един-единствен политик в България за 20 години. И това е Бойко Борисов."

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional