Свободата днес и тук 24 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Документ показващ, че ДПС е финансирало Атака за изборите през 2005 година. Възможно ли е да е истина?

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
ExtremeCentrePoint

Преди време в Интернет изтече един документ за решение на ДПС да финансира партия Атака с 1 600 000 лева за изборите през 2005 година. При появяването му не обърнахме внимание защото преценихме, че най-вероятно е фалшификат. Фалшификат ли е наистина?

 

Днес след дружното съвместно гласуване на БСП, Атака и ДПС, въпросът за достоверността на това писмо отново е на дневен ред. Атака и ДПС гласуват заедно. Не е ли това косвено доказателство за прикривани до сега близки връзки и общ политически произход?

Възможно е. Факт е, че трите партии Атака, БСП и ДПС се обединиха в чудовищна коалиция с националсоциалистическа политическа програма маскирана под маската на експертно правителство и доведена на власт след тежки манипулации на изборите с помощта на прокуратурата.

Колкото и тежко да прозвучи, истина е, че тези хора нямат нищо общо с демокрацията нито с евроатлантическите ценности на НАТО и ЕС, които ние в този блог защитаваме от създаването му.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional