Свободата днес и тук 25 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Окупирай НДК

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Божидар Кунчев

© Facebook

Нова организация за протест срещу управляващите от кабинета „Орешарски" се роди в социалните мрежи. Чрез групата във Фейбук "Окупирай НДК"се отправя призив в рамките на днешния ден правителството да подаде оставка, в противен случай гражданите излизат на протест в събота.

Причината е, че тогава се провежда конференцията на Партията на европейските социалисти (ПЕС), чийто председател е лидерът на БСП Сергей Станишев. "Групата се създава поради дебелоочието и наглостта на хората от ДПС, БСП и "Атака". Няма партии, има само българи! Ние сме едно цяло с всенародния, безпартиен #ДАНСwithme протест", казват създателите на групата.

В случай, че кабинетът "Орешарски" не подаде оставка, протестът е насрочен за събота, пред НДК от 10.00 часа сутринта.

Преди ден от Столична община съобщиха, че заради двудневната конференция на ПЕС, няма да бъдат издавани разрешителни за протест нито на партиите, нито на протестиращите в района на НДК.

Няма пречка протестът да се провежда другаде.

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional