Свободата днес и тук 25 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Мафията си върна България. Човек на Трактора Алексей Петров става секретар на Съвета по сигурността към Министерския съвет

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
ExtremeCentrePoint

Първото нещо, което направи правителство на Орешарски, беше решението за спирането на сайтовете за онлайн залагания за да угоди на Черепа, Васил Божков. След това последваха скандалите с отмяна на разрушаването на незаконното строителство, назначаването на пеевски и другите свързани с имотната мафия заместник министри.

Сега, премиерът Пламен Орешарски предстои да назначи Боян Чуков за секретар на Съвета по сигурността към Министерския съвет. Той е външнополитически съветник на бившия премиер Сергей Станишев и секретар на Съвета по сигурността към МС (2008-2009) по време на тройната коалиция. 
Чуков беше разкрит като щатен сътрудник на Държавна сигурност от комисията по досиетата в първото й решение през 2007 г. при проверката на кандидатите за народни представители в Европейския парламент. Тогава той беше кандидат на БСП, номинирам от Съюза за стопанска инициатива, свързан с Алексей Петров. Чуков е бил и изпълнителен директор на "Лев корпорация".


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional