Свободата днес и тук 24 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Европейска България има спешна нужда от прозападен блок- десен или смесен

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, http://ivo.bg/

Мнозина се питат как България може да се върне на магистралата на демокрацията, от която видимо дерайлира напоследък. Делириумът на двама от дерайлиралите побратими по трасето на взаимното нахъсване на избирателите сам ни сочи пътя за изтрезняване.

Медиите могат- волно, волево, неволно или и воленово да помогнат за някаква нормализация, след като досега изиграха ключова роля за полудяването на нацията. Достатъчно е да продължават да ни показват озверелите физиономии на тандема Пеевски- Сидеров”.

Днес с увереност можем да кажем, че приносът за пробуждането на гражданското общество на двете плашила е неоценим. И по тази причина предлагам да им построим паметник-мишена за зеленчуци. Особено е актуално в деня, когато двама граждани са арестувани за хвърляне на зеленчуци по парламента.
Че другарите са хищници, това не е новина. Но чак пък да не са чували песничката „Зеленчуци който не яде, той голям не ще да порасте”!

В Япония работодателите организират за служителите си чучела на самите себе си, които подчинените им да налагат, за да си излеят негативната енергия.

У нас им казваме „вдигайте си чуковете” ( червените), а те слагат белезници на ръката, вдигнала зеленчук срещу тях.

Явно глухотата на властта не само се задълбочава, но и преминава на нов, по-висш стадий на социализЪма, който води към слепота от онзи тип, създал Василий Българоубиец като герой на българомразието.

Третата Византия, каквато претендира да е Русия, явно добре е научила този урок по отношение на (за)пленената от нея България- нужни са й слепи българи, водени от еднооки сънародници в желаната от Москва посока. В случая- извън ЕС и прозападната ориентация на дезориентираната ни от газови, петролни, ядрени и и други подобни шамари страна.

Окрилен от епохалния успех на идеята Пеевски и Сидеров да възродят демократичния нагон на нацията като бъдат показвани по-често, сега предлагам медиите да бъдат задължени да въртят клипчета с ругатните на все повече управляващи срещу външния им враг ЕС. В това състезание др. Сидеров беше получил водеща роля, но след като и бившият външен министър др. Калфин обвини днес Германия и Франция в „цинизъм” заради изречената от техните посланици истина за положението в България, вече имаме контрастно нова ситуация.

Само доброволно слепите не виждат, че Берлинската стена у нас дели българите на русофили, за които любовта към Кремъл е условие за патриотизъм и останалите, които искат Европейска България.

Ако е вярно, че сме на крачка от замразяване на членството ни в ЕС и че общата декларация на християндемократите от Берлин със социалистите от Париж за кризата в България е последно предупреждение към управниците ни, както твърди днес бившият еврокомисар Меглена Кунева, това означава, че задачата за отпор срещу задунайците изпъква все по-тревожно като приоритет на националната ни сигурност от най-висока степен.

За подобна самозащита не е грях създаването на какъвто и да било блок- няма значение дали ще е чисто десен или смесен.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional