Свободата днес и тук 21 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Плевнелиев: Исторически срам ще е политиците да не чуят хората

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://offnews.bg

Росен Плевнелиев. Снимка: Сергей Антонов

Това каза президентът Росен Плевнелиев след днешната дискусия със зам.-председателя на Европейската комисия Вивиан Рединг.

“Демокрацията се базира на: пазарна, а не олигархична икономика; на независими медии, а не на медиен монопол; на система на правораздаване, която раздава справедливост на невинните, а не на силните на деня”, каза още Плевнелиев.

Президентът се ангажира да свика аналогични дебати по всяка от трите теми в днешния формат – граждани, представители на Еврокомисията, на правителството, политическите партии и гражданите.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional