Свободата днес и тук 30 Ноември 2021  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Защо БСП и ДПС ядат Шамара и обръщат другата буза

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, http://ivo.bg/

БСП явно няма такива проблеми, което означава, че припознава Шамара за свой автентичен говорител.

Ако в случая със Сидеров, чиито безчинства са предназначени да провокират враговете на общата им власт, БСП и ДПС мълчат с лицемерната презумпция за принудата, то по казуса с Шамара управляващите другари нямат това оправдание.

В такъв случай трябва да приемем, че наистина признават Шамара за свое острие.

Острието им се изявява все по-тъпо. Навира се в обектива на всяка камера, която види. Което само по себе си е полезно за демокрацията като визия- втори Пеевски на вид, как да не протестираш после!

Почне ли да плещи обаче, вече не е смешно.Нито пък е полезно за каузата на хората, които имат проблем с проглеждането що за индивиди бранят Орешарски Великолепний в напъна му да управлява България като харем въпреки волята на мнозинството българските граждани.

Винаги е вредно, когато някой, като Сидеров например, който налита на полицаи, журналист(к)и, стюардеси и т.н., прави това безнаказано. Сега и Шамара го имитира. Безнаказаността води до тук.Бойко Борисов трябва си понесе отговорността за съучастието си с действие и бездействие за създаденото у Сидеров самочувствие на недосегаемост.

Очаквам Борисов, ако и той очаква някакво разбиране, някой ден да разкаже как Сидеров беше спасен от германското правосъдие след хулиганските му изяви на борда на „Луфтханза”. Само че подозирам, че днес Борисов се срамува от „недалновидността” си в онзи момент.Защото съм абсолютно убеден, че без застъпничество на най-високо ниво Сидеров нямаше да се отърве толкова лесно.

За да илюстрирам как на Борисов му се връща безпринципността към преминаващия границата на позволеното в публичното поведение Сидеров ( в периода, когато на Борисов Сидеров му беше важен), ще се наложи да илюстрирам с пример от днес докъде води заразителното хулиганстване.

В рамките на около минута , която сам си „извоюва” с присламчване към телевизионен репортаж по официозната ТВ7 пред централата на ГЕРБ тази сутрин, Шамара успя да комбинира псувня на майка с определението „пръдлив селянин” за Бойко Борисов, за да завърши триумфално с антисемитска квалификация срещу бившия финансов министър Симеон Дянков , наричайки го „еврейска гад”.

Нямаше реплика от страна на червената ТВ7.

Доколкото в СЕМ, единствения регулиращ поведението на медиите орган в държавата, има свежо социалистическо попълнение в лицето на антифашиста Иво Атанасов, очаквам поне по тази линия другарите антифашисти да реагират на антисемитската екстремност в поведението на техния най-виден напоследък защитник Шамара ( традиционните адвокати с някакво обществено реноме май са се изпокрили от срам).

В противен случай се смятам за свободен да поставям знак на равенство между фашизма на Шамара и антифашизма на червенобузестите управници, готови да подложат и другата буза, когато ги шамаросва с опакото на ръката си един гамен- именно тях, тъй като върху имиджа им (т.е. суратя, както биха казали от ДПС), се лепи този срам.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional