Свободата днес и тук 25 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Мишо Шамара: “Ебааахти путкенския народ...” Отворено писмо до Главния прокурор на РБ г-н Сотир Цацаров

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Едвин Сугарев

Уважаеми г-н Главен прокурор,

В днешната емисия на сайта afera.bg (собственост на известния варненски гангстер Веселин Данов), редактиран от Веселина Томова, може да се прочете следния текст на Мишо Шамара, български рап певец, станал понастоящем известен и като лице на контрапротестите, организирани в защита на правителството на Пламен Орешарски:
 
А, ВЕЕЕ, ПРОКУРОРИ, КВО СЕ БАВИТЕ, ПАРИ ЛИ ВЗЕХТЕ БЕ, МЪРШИ? ОСТАВИХТЕ НИ ДА СЕ НАДЯВАМЕ СРЪБСКИ ГАНГСТЕР ДА НИ ИЗБАВИ ОТ БРУТАЛНО КРИМИНАЛНО ЛИЦЕ КАТО БОРИСОВ!
Публикувано на 30.08.2013 / 9:48 ч. от afera
 
Що за държава имаме и що за народ сме, щом всички чуваме как бившият министър председател покрива контрабанда , да ни е ясно, че измират “случайно “, дялове на фирми странно се прехвърлят на близки до власта, брутална политическа чистка, брутално тъпи назначения на калинки, и ние, БЪЛГАРСКИЯТ народ, се надяваме на някакъв си сръбски гангстер ( там Сретан ли се казва, не знам ) да ни избави от явно доказуемо брутално криминално лице, като Борисов .
А бе хора, я се стегнете беееее. Нямаме ли си ДЪРЖАВА , нямаме ли си ПРОКУРАТУРА , нямаме ли си ДУХ , нямаме ли си смелоста да ги вкараме в затвора тея лайнари от ГЕРБ ?!
Ебааахти путкенския народ , ебахти и путкенската съдебна ситема имаме.
А ВЕЕЕ ПРОКУРОРИ, КВО СЕ БАВИТЕ ВЕЕЕЕЕ, ПАЛЯЦИИИИИИ, ПАРИ ЛИ ВЗЕХТЕ ВЕ МЪРШИ?!  
И ние на тия путки разчитаме да ни пазят реда, хаха .
После се чудете що народа мечтае някакъв си нарко – дилър да ни избави!
Бахти, изпърдяната работа!
Мишо Шамара
Фейсбук
 
Както вероятно Ви е добре известно, публикуването на такъв текст, в който българите са определени като “путкенския народ”, покрива състава на престъплението “хулиганство” в Наказателния кодекс – и по-точно на чл. 325, ал. 1, съгласно който “Който извърши непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, се наказва за хулиганство с лишаване от свобода до две години или с пробация, както и с обществено порицание.”, и ал. 2, съгласно който когато деянието “по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм или дързост, наказанието е лишаване от свобода до пет години”.
Ваше задължение е да приложите закона и да потърсите наказателна отговорност от Мишо Шамара като извършител и Веселина Томова като помагач по чл. 325, ал. 1 и 2 от Наказателния кодекс.
Или може би сте съгласен с Мишо Шамара, че подчинената Ви институция се състои от “мърши” и “п...и” – и следователно и Вие сте такъв?

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional