Свободата днес и тук 25 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Медийната собственост броди призрачно в нашия заден двор на Европа

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, www.ivo.bg

 

Банкерът Цветан Василев заяви днес в интервю за радио „Дойче веле”, че няма нищо общо с медиите на Делян Пеевски.

И Делян Пеевски декларира практически същото ( че няма нищо общо с медиите на Делян Пеевски), ако се съди по оповестената му имотна декларация.

Предстои някой щастлив ден да научим, че и Ирен Кръстева майката на Делян Пеевски няма вземане-даване с Делян Пеевски (по отношение на медийната собственост). Сигурно е спечелила въпросните медии с честна игра на тото, докато беше шеф на тази държавна хазартна институция.

Бедните медийни сирачета! Никой не иска да си признае родителските права над тях. Явно е много срамно…

Положението е като в Русия през 1917-та: медийната собственост се търкаля по улиците и някой просто трябва да се наведе и да я вземе по формулата на Ленин, който определял революционната ситуация по същия начин, за да оправдае факта, че болшевиките навеждат цяла Русия в името на властта си над нея.

Наведена България благодари на колене за скромността на другарите и другарките, които от медийни императори, за каквито несправедливо сме ги набеждавали, се превърнаха в нашите изумени очи в обикновени милионери, погнусени от най-срамния бизнес в нашата държавица!

Призрак броди из( задния двор на) Европа- призракът на прозрачността на медийната собственост.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional