Свободата днес и тук 25 Февруари 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Белите якички срещу белите дробове

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, www.ivo.bg

 

Пушенето вреди само на хората. За депутатите, избрани с хазартната бюлетина, е полезно.

Ето защо те се борят упорито за правото си да им дишаме пушилката в препускането към миналото, което гарантира финансовото им бъдеще.

Череп и Костов ( за баланс) трябва да слагат на кутиите с цигари.

Череп, който символизира ползата от цигарите и Костов, който олицетворява вредата (от борбата срещу Черепа) .

Череп има, Костов нема- това е белег за прогрес в парламента, който пак изрови лулата на войната в полза на животворния за всеки български собственик на казино дим.

Вредата от непушенето е доказана единствено в България, защото причинява рак на българския парламент- кара го да се движи рачешката.

Лишаването от цигарен дим води до задушаване на пуританите-т.е. на онези с пурите в казината, за които почервенелият ( не само от напъване да услужи) напоследък лобист Мартин Захариев чореполюбиво се застъпи в едно телевизионно интервю, защитавайки конституционното им право да пушат пури с уискито ( докато разиграват България).

В тази рулетка печалбата е гарантирана при залагането и на червено в ляво, и при атакуването с пачки на черното в крайно ляво- ситуацията с лобирането чрез БСП и „Атака” е „win-win” ( „выгрыш-выгрыш”).

Рулетката е руска само за губещите непушучи, докато за светските босове с пурите печалбата е съветска по своята необятност.

Булгартъпак е онзи, който си мисли, че беше случайно преминаването на най-трудно продаваемия български държавен монопол Булгартабак в руски ръце, когато руската външнотърговска банка го придоби с лекота миналата година при управлението на ГЕРБ- ДПС удържаха фронта на съпротивата срещу продажбата близо четвърт, докато най-после дойдоха братушките ( на Бойко Борисов).

Капиталите отиват там, където има благоприятна среда за тях и пристигането на руските освободители от българския държавен монопол доказа тази максима.

Много са яки белите якички в схватката с белите дробове, срещу които се борят червените в защита на социално силните.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional