Свободата днес и тук 19 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Жадни за учене

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Павел Николов, http://pavelnik.blogspot.com/

Оказва се, че студентите, затворили Ректората на Софийския университет, наистина пречат на жадни за наука и просвета младежи и девойки.

Вчера едни такива, обзети от спонтанни пориви да учат, да учат и пак да учат, се опитаха да превземат с щурм Алма Матер.

Ето част от тях. 

 


 

Лицата на ощетените „студенти“ с кожените тужурки видимо излъчват завидна интелигентност, а очите им (доколкото можем да ги видим) горят от плам за усвояване на знания и разум.

Момичето (?) пък отдолу, на което „окупаторите“ също пречат да учи, е от по-друг сорт. 

 


 

Десислава Славчева е студентка, факт.

Както е факт обаче, че учи не в Софийския университет, а в Стопанската академия "Димитър Ценов", град Свищов, което ми напомня вица за дългия молив, ама няма да го разказвам, че не е много за пред хора.

Иначе, казват, госпожица (?) Славчева е активист на БСП, което пък докарва нещата на мястото им.

За тези, да излъжат, е като да кажат „Добър ден“… 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional