Свободата днес и тук 13 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Станишев почеса домашния любимец Бареков

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, www.ivo.bg

 

Имаме новина: оказва се, че Бареков си е дал под корпоративен наем и тялото, което заплаши да употреби срещу посочения му враг, който до неотдавна му беше кумир.

Днес новият политик Бареков постави ултиматум да бъде допуснат утре на Консултативен съвет при президента Плевнелиев.

„Ако това не се случи, ние ще окупираме президентската институция и ще допускаме само тези политици, които преценим”, озъби се Бареков, който вчера декларира пред БНТ, че не бил пудел като Яне Янев и Волен Сидеров.

За онези, които не са чули и разбрали комплексарския изблик за пудела, Бареков днес повтори каква била разликата между него и Яне Янев ( подвивайки опашка този път пред Сидеров, когото пропусна да спомене):

„Разликата между нас е 100 кг, един метър и това, че аз съм чистокръвен мъжкар”.

Чистокръвният корпоративен любимец обеща следната „барекада” за политиците, които (вече) не му харесват:

„Хората, които няма да влязат, са Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Ще легнем с телата си и ще им попречим да влязат вътре”.

Твърдението на Бареков за пудела обаче беше (не)любезно опровергано по същото време днес от Сергей Станишев, който го почеса господарски зад ушите, давайки го за пример на непослушните.

Ако бях на мястото на Реформаторския блок, бих се хванал да работя на терен с хората в страната, а не да живея в собствен кръг на самонапомпване на жълтите павета. Това между другото прави г-н Бареков като лидер на партия – той постоянно работи на територията на страната с хората – добре ли, зле ли, с едно съм съгласен, с друго не съм съгласен, но, виждам, това дава ефект според мен.

Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на пресконференция днес след заседание на партийното ръководство”.( Дневник)


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional