Свободата днес и тук 24 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Който снимка вади, от снимка умира

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, www.ivo.bg

 

В интернет върлуват всякакви истини и е въпрос на интерпретация дали те компрометират физиономиите от поредната тройна коалиция , както на снимката на (про)руската тройка Цветан Василев, Делян Пеевски, Николай Бареков.

Според мен, в тази снимка не би трябвало да има нищо компрометиращо. Руската тройка си е руска тройка. Но е добре да се знае, че е така, както е онагледено- досущ като на на снимка на мутри от СИК, пийващи на коктейл.

Въпросът към чисто новия корпоративен политик Бареков е дали тази снимка е смущаващо съня му на кандидат за премиер доказателство за първия милион на неговата чисто нова политическа кариера.  Или тя доказва обратната страна на палачинката : че Бареков се е борил мъжки с чаша в ръка (с нарочно заблуждаваща публиката усмивка) срещу олигархията- лице в лице с Пеевски и с общия им началник  Цветан Василев.

Вие как мислите?

Аз мисля, че тази снимка не доказва нищо, но показва нещо, което си заслужава размисъла по темата за воплите на крадците, които претендират да изобличават и ловят крадци.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional