Свободата днес и тук 04 Юли 2022  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

ПИТАМ ВИ ДРУГАРИ ДЕПУТАТИ ОТ БКП (БСП): ВИЕ НЕВЕЖИ ЛИ СТЕ ИЛИ НЕ ВИ ПУКА? ЧАКАМ ВАШИЯ ОТГОВОР

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Димитър Пърличев

Ще ви обясня защо ви задавам този най-меко казано странен въпрос. От 3 месеца и 23 дни насам публикувах в сайта на г-н Сугарев – „Свободата днес и тук” 6 статии, в които отправих изключително тежки обвинения срещу вашата партия БКП (БСП): че още през първия месец след идването си на власт на 09.09.1944 г. е избила без съд и присъда 28000 напълно невинни българи (от които 16000 вишисти и 8000 среднисти); че всички знаем за избитите 8000 мюсюлмани в Сребреница, но почти никой в България не знае поне за избитите 28000 българи – защо?; че „вождът и учителят на българския народ” Георги Димитров е палач №1 в неговата история с избитите през 100-те дни след 09.09.1944 г. по негова заповед без съд и присъда, минимум 45000 непровинени към комунистическата власт българи; че 10000 от тях са личен „актив” на другаря Тодор Живков; че БКП (БСП) е най-кървавото чудовище в нашата история и др. и че това в същност са само малка част (макар и най-зловещата) от престъпленията и.

            Като депутати и честни и почтени български граждани, вие би трябвало да се почувствате задължени да опровергаете тези обвинения, или да ме дадете под съд за клевета. Вие обаче мълчите, или поради непознаване на най-новата ни история, или защото ви е все едно какво ще мислят читателите за вас и вашата партия? Които, предполагам са също озадачени и като мен очакват вашата реакция.

            Така или иначе, очаквам вашия отговор на страниците на „Свободата днес и тук”, на в. „Дума” или в съда.

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional