Свободата днес и тук 25 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

България изчезва

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Кафене.нет


България се разпада и постепенно загива. Това чувстват някои хора в страната и някои от тези, които са в чужбина. Сред тях съм и аз.

Само преди дни се върнах от България. Усещането е, че България постепенно изчезва от картата на Европа - буквално и преносно.

Буквално, защото населението намалява катастрофално и управляващите, заети с оцеляването си и с облекчаването на бизнеса на приятели - олигарси нямат време за този проблем.

Последните данни показват, че догодина ще се родят едва 45 000 деца, в сравнение с 52 000 през тази и 61 000 през миналата. През 1990 година броят на родените е бил над 100 000.

В същото време расте броят на хората, които напускат страната завинаги. В годините след 1989-та от България заминаха 1.5 милиона, според други - 2 милиона. Тази тенденция не спира. Сегашните управляващи я засилват, защото имат сметка от прогонването на най-активната и най-умната част от населението.

Нямам намерение да обяснявам защо е така. Вижте телевизионните предавания, прочетете вестниците. Имате очи - виждате, имате уши - чувате.

Трагедията е в това, че тези, които останат, ще продължат да бъдат манипулирани безмилостно от ДС, която чрез своите хора владее медиите. Тези, които заминат оставят празно пространство, което не може да бъде запълнено от пенсионерите и ромите.

Настъпва трагедия, която обаче е трагедия само за оставащите българи, защото техните сегашни "ръководители", вече имат имоти във Виена, Лондон, на Лазурния бряг, имат банкови сметки в Швейцария и на Каймановите острови (вж. Бисеров). Тези хора ще се спасят извън България, когато се наложи.

Сега обаче те трябва да изпълнят поръката на Империята - да прокарат газопровод, да построят АЕЦ, най-важното - да откъснат България от ЕС и да я отдалечат от НАТО.

Задачата се изпълнява от вечно вярната на Москва БКП, преименувана в БСП, пълната с хора на ДС партия ДПС и финансираните от Русия неонацисти от Атака.

Милост няма. Няма и да има. Всички Врагове на народа, по-точно, врагове на Русия и на нейната сатрапия ще бъдат съдени, развенчани, прогонени, очернени. Те отдавна са гонени и очерняни. Примери - всеки ден в печатните парцали на фамилия Пеевски или в телевизиите на същия този Пеевски и неговите приятели Гергов, Бареков и сие.

Ние гледаме трагедията отвън и не можем да направим много, защото това, което пишем се чете от хора, които мислят като нас. Те не са много.

Останалите, които са мнозинството, живеят във феодалните владения на БСП и ДПС или са под обаятелното влияние на неонациста Сидеров. За тях спасение няма. Те ще загинат, смачкани от бедността и простотията.

Малкото по-умни хора ще хванат пътя към Т1 и Т2.

България рано или късно ще сподели съдбата на Украйна.

Толкоз. Сега, чакайте ответния удар на властта и на кабинета Орешарски, който се почувства по-силен след разпада на протестите и вече прокара няколко закона в полза на свои приятели - например за намаляване на данъка за хазарт.

Ако някой си мисли, че ще бъде пощаден и ще се спаси, нека си помисли отново. Защото това е национална трагедия, която в крайна сметка ще доведе до изчезването на България, първо, от картата на ЕС и цивилизования свят, а после от картата на Европа.

Мислете и действайте. Както казва Кенеди: Най-горещото място в ада е запазено за хората, които в момент на криза пазят неутралитет.

Всъщност, Кенеди го убиха, нали?


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional