Свободата днес и тук 22 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

САМО С ИЗВИНЕНИЯ НЯМА ДА СТАНЕ, ГОСПОДА ДРУГАРИ!

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Николай Флоров

Това, което направиха европейските евреи, беше пример как едно апокалиптично зло като нацизма трябваше да бъде наказано и гонено до край, безкомпромисно и безмилостно: да гонят до дупка нацистки престъпници и да търсят парични компенсации на държавно ниво за масовите престъпления, извършени от фашизма.

Жертвите на българския комунизъм трябва да направят същото: да се стовари цялата съдебна машина върху всеки комунист, отговорен за престъпления срещу човечеството и в частност срещу българските граждани, срещу отделни индивиди или групово.

Как са търсели справедливостта си евреите? В британската армия към края на 1944 се сформира така наречената Еврейска бригада, която действа в Северна Италия. След края на войната нейни войници и офицери образуват няколко дузини групи, известни  с името «Отмъстителите», а на тази дейност в същия дух на отмъщение дават името “Kiss my ass business”. Използвайки британските си военни униформи и документи, те тръгват на лов за известни с престъпленията си нацисти, които убиват с куршум в главата. Този метод по-късно се сменя с удушаване, обикновено извън населените места. Отначало ги търсят в Германия и Европа, а по-късно по целия свят. Според един от участниците, така са унищожени около 1,500 важни нацисти, но точния брой никой няма да разбере. Някои от групите тайно организират с частичен успех и масови отравяния на пленени есесовци в някои от пленническите лагери. Евреите, за разлика от българите, са знаели много добре, че освен насилие, куршум в главата е и справедливост.

След това започва и обвързването на Германия с държавата Израел за изплащане на компенсации за геноцида срещу европейските евреи. Това Германия прави в продължение на десетки години, като отделно се разглеждат културния имуществен грабеж на нацистите срещу тях.

Каква съвършена душегубка беше комунизма! За разлика от нацизма, той посегна към душата и достойнството на човека и ги смля: и до днес никой комунист не получи куршум в главата, никой не беше удушен, никой не беше отровен, нито индивидуално, нито масово! И до днес те действат със същите крадливи и лъжливи навици! И днес отвсякъде ви гледат техните натрапчиви, но гузни мутрички с шавливи очички. Нямате нужда от списъци на ченгетата им – по тези очички ги разпознаваше Радой Ралин. Какъв народ! Не знае ли тая «понасяща България», че за такива като нея, които не знаят да се защитават, няма място в съвременния свят? Такива обикновено загниват и загиват и загиването вече е започнало.

Един такъв еталон на комунистическо безочие е червения принц Станишев, едно неизвестно никому същество, докарано по пъръчка от Москва, което се мъчи да се извинява за престъпленията на партията на баща си. Не знае ли това същество, че извинението е само признание за осъзнато престъпление и изобщо не изключва наказанието? Такова извинение означава преди всичко че БСП е нищо повече от БКП и трябва да бъде подведена под отговорност за всичко, което са извършили срещу нацията си след 1944. И тъй като той и БСП постоянно показват неразривната си връзка с нея, трябва да бъдат съдени както за престъпленията им, така и да бъдат ударени там, където най ги боли – ПАРИТЕ. Това остана от целия им бандитски идеализъм, от цялата им утопия – ПАРИТЕ! Затова трябва да бъдат съдени за компенсации до дупка!

За престъпления срещу собствения си народ не може да има давност. Такъв процес трябва да бъде започнат от отделни индивиди или организации, но трябва. До дупка!    

Въпросът наистина е на живот и смърт!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional