Свободата днес и тук 24 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Как да си заградим отново двора?

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Евгений Тодоров, http://zaprehoda.blog.bg

 
Един вопъл ехти от Тимок до Странджа: „България стана разграден двор!”
Преди това сакралното ехтящо послание беше, че има „геноцид над българите”, но със спадането на популярността на Волен Сидеров и с нашествието на бежанците то бе изместено от днешната вълнуваща всяко българско сърце констатация.
Откъде накъде всеки може да минава нашата рехаво охранявана граница?
Откъде накъде по улиците ще ни се мяркат все повече мургави лица?
Откъде накъде някакъв американски посланик ще ходи в най-българския университет и ще призовава студентите към държавен преврат?
Лошо ли ни беше, когато дворчето си беше чисто наше - с леха български домати и с екологичната дървена тоалетна?
 
В тази връзка предлагаме:
1. Да се върне старата охраняема граница – с телените мрежи, кльоновете, стрелбата по нарушителите и т.н.
2. Да се върне задължителната военна служба, като 50 процента от наборниците да стават граничари. Да се възстанови институцията ЗКПЧ.
3.Да се възстановят в стария размер танковите и ракетните войски по южната ни граница – за отпор в случай на по-масирано навлизане или агресия.
4 От България да се излиза както преди – с изходна виза и с бележка от партийната и профсъюзната организация.
5.Да се забрани учението на български студенти в чужбина – освен на тези в университета „Ломоносов” в Москва.
6.Да се ограничи изучаването да западни езици до 1 час седмично.
7.Да се забрани на американските дипломати да обикалят страната ни без специален маршрутен лист, одобрен от Министерството на вътрешните работи
8. Да се забрани на турските тирове да минават по нашите магистрали и да разбиват асфалта – да ги качват на вагони срещу съответно добро заплащане.
9. Да се забранят всички т.н.правозащитни чужди организации, които срещу заплащане организират протести, поощряват педерастията и подронват авторитета на българските органи на реда. Да се започне с „Отворено общество” и всички, които получват милиони от евреина-спекулант Сорос.
10. Да се изгонят чуждите хипермаркети и в техните сгради да се настанят социални държавни супермаркети, продаващи само български стоки. Тъй като ще останат свободни площи, да се заградят и да се дадат за клубове на патриотични организации.
11. Да се национализират ЕРП-тата и да се върнат в ръцете на държавата.
12. Да се изготви план за реправитазиция на всички активи, купени от чужденци. Това не се отнася за „Лукойл” поради стратегическата му значимост.
13. Да се национализират имотите, закупени от чужденци, като това не важи за тези, които пишат на кирилица и изповядат източноправославната религия. Да се приеме закон „България на българите”, чието написване да бъде възложено на Волен Сидеров.
14.СЕМ да изготви, разпространи и контролира излъчването на упадъчна западна музика до нивата от 1975 година.
15.Да се възстанови контрола върху интонационната среда и в заведенията да се изпълнява мнимум 90 процента родна музика.
16.Да се забрани използването на латиницата за улична реклама.
17. Да се забрани писането на латиница в Интернет – освен в случаите, когато текстовете са с патриотична насоченост.
18. Да се създаде работна група, която да регламентира ползването на Интернет – къде може да се влиза и къде не може.
19. Боян Расате да бъде назначен за министър на вътрешните работи и под негово ръковоство да се създаде Патриотична Гражданска гвардия, която да постави на мястото си всеки, който прилича на чужденец.
20. Живеещите в гетата предсатвители на малцинствата да могат да посещават останалите части на населеното място със специален пропуск. Управлението на гетата да се възложи на Ангел Джамбазки.
21. Да се въведе строг контрол върху търговията с валута, за да се ограничи изнасянето на безценните български левове. Да се върнат КОРЕКОМ-ите, но само за чужденци, доколкото са останали.
22. В крайна сметка страгическата цел е България да излезе от Европейския съюз и НАТО, които постоянно ни се бъркат във вътрешните работи и ни превърнаха в разграден двор.
 
Да живее независима и свободна България!
 

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional