Свободата днес и тук 23 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Престъпна провокация на самозабравил се: Валентин Черпоков,бивш кмет на Забърдо: "Бареков е новият Васил Левски" !

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://andreshko.blog.bg

 

 

     „Николай Бареков е новият Васил Левски /безумие или интелектуално скудоумие – бел. моя/. Затова ще кръстим улица на негово име в село Забърдо. Бареков обикаля сред хората и ги изслушва. Затова го уважаваме и той ни уважава. Тръгна от най-ниското и стана директор на две телевизии. Успял човек е" /а дали "Дудука"  не  е платил  И на "кмета" за подобно "обожествяване"- бел. моя/.


"Левски" и "Фори Светулката" - като два стръка иглика ! 

          Това обяви  общинският съветник в Чепеларе Валентин Черпоков, който е бивш кмет на селото, /с неизвестна към момента политическа ориентация – бел. моя/, пред Нова телевизия.                                                  "Екскметът"

           Попитан дали има намерение да кръсти улица и на Милен Цветков, Черпоков каза, че няма проблем за това. Причината да се търсят имена на улици в селото е фактът, че в момента улиците са с номера. "По-добре ще е улиците да имат имена. Това е причината да искаме главната улица да носи името на Николай Бареков", обясни още бившият кмет.

          Черпоков добави, че имената на улиците ще станат факт след година и половина, когато  той отново   ще бъде кмет
/дали пък няма да бъде от листата на  ПОМАК - бел. моя /.

         "Кандидатирах се за кмет на Чепеларе, но ГЕРБ и БСП ме изпързаляха. Сега съм общински съветник, но пак ще стана кмет на селото" /надеждата е последната „опорна точка на самозабравилитуе се – бел. моя/ уверен е той.

                                                                   /БЛИЦ

            
Бедни ми, бедни Левский ! Някои субекти  въобще  не   са разбрали И НИКОГА НЯМА  ДА  ПРОУМЕЯТ   болезнения  ти  вопъл :
                           
                    НАРОДЕ !!!  

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional