Свободата днес и тук 29 Март 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Възродителен процес за Волен Сидеров

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
ВЛАДИМИР ЙОНЧЕВ http://offnews.bg

 Новината, че Волен Сидеров пак се е напил като говедо и се е държал като свиня изобщо не ме потресе.


На него самолетите не му влияят добре, колчем се вдигне нависоко и му се разхлопва дъската - нали помните как беше арестуван на летището във Франкфурт за скандал със стюардеса.

Изобщо не ме потресе и това, че с цялата си парламентарна група се беше опитал да избомби ресторант в Брюксел и да се изнесе, без да плати сметката. Какво по-националбългарско от това, съвсем в стила му е.

Не ме изненада и че заедно с депутатите си замервал белгийските сервитьори с тапи. Та нали и скандалът с германската стюардеса беше за това, че я замервал с храна.

Но няколко неща в неговата светла личност не мога да разбера и са ми интересни.

1. Защо след като замерял сервитьорите с тапи, той и/или сътрапезниците му от "Атака" са отишли специално да залеят палачинките с олио? Културологът Ивайло Дичев предположи във Фейсбук, че това вероятно е някакъв прабългарски обичай, с който трябва да се гордеем. Дичев обаче е културолог, а аз мисля, че психиатрите трябва да кажат...

2. Много ме интересува кой е психиатърът, издал медицинското, въз основа на което МВР е издало на Сидеров разрешение да носи оръжие. Питахме МВР по Закона за достъп до обществена информация. МВР отказа да ни отговори, защото тази информация не била общественозначима. Сега се съдим за правото да получим тази незначителна информация.

Третият интересен въпрос се роди днес, като разбрах, че Волен искал да прави възродителен процес на местностите из варненско. Не че един негов талибан не се опитваше да прекръсти Генка Шикерова на Захариева, но се запитах възродителният процес включва ли и Волен Сидеров?

За фамилията е ясно - предателски турска е. Българската е Желязков.

Въпросът е дали името Волен е гръцко? В гръцкия звукът Б по някое време преминал във В. Затова наричат страната ни Вулгариа.

Кажете моля, на мен, националиста, как да наричаме тоз депутат - Волен Сидеров или Болен Желязков.

Време е да направим този Възродителен процес.

Ако не, поне официално да пишем партия "Юруш" вместо "Атака".

То така и така златното пръстче на юруш-башията крепи правителството на ДПС. Но това е от патриотизъм, както вече разбрахме.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional