Свободата днес и тук 14 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Движение 22 септември: ДОКОГА?

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Движение 22 септември

Докога ще позволяваме слугите на петата колона да се подиграват с българите и България?
В началото бяха февруарският метеж и костинбродската фалшификация... Последваха ги Пеевски, ДС назначенията, полицейщината, предателствата с Белене, Южен поток, търговските представителства в съветските републики, неспирните заеми и задлъжнялости, заиграването с Хизбула, посещенията в Сирия, а сега вече и културния обмен със севернокорейския диктаторски режим. И всичко това подплатено и платено с по 5 лева към пенсиите, и с по 30 лева за ромите. Е, и с няколко проруски политически ГМО безцензурни проекти. Пътят към Евразия е покрит с добри намерения... Но ние не го щем! 
Искаме да останем достоен член на Европейския съюз, от който насилствено бяхме извадени след комунистическия преврат и съветската окупация през 1944 г. 70 години по-късно правоприемниците на комунистическата партия искат да провалят живота на поредното поколение българи, връщайки ни в орбитата на евразийския съюз.
Колкото по-дълго търпим това управление, толкова по-невъзможно ще бъде да се отървем от пагубните му последствия и намерим отново верния път. 
Призоваваме всички демократично мислещи граждани, парламентарната и извънпарламентарна опозиция за единни действия за предизвикване на предсрочни избори за Народно събрание, заедно с евроизборите през май месец. 
Оставка! Избори! Победа България!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional