Свободата днес и тук 22 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Бойкот

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Пламен Асенов, http://asenov2007.wordpress.com

Руската агресия в Украйна е официален факт, затова обявявам лична инициатива за граждански бойкот на всичко руско.


Независимо от това какво ще предприемат различните правителства и международната общност по този повод, като допълнителна мярка призовавам гражданите на България, Европа, Съединените щати и всички нормални, демократично мислещи хора по света, да се присъединят към тази инициатива.


До изтеглянето на кремълските войски от Украйна, бойкотът включва отказ от лични – формални и неформални - контакти по какъвто и да било повод и по какъвто и да било начин с руски граждани; отказ те да бъдат обслужвани в магазини, банки, търговски, туристически, културни и всякакви други обекти; отказ да се взимат от тях или да им се дават пари, независимо от размера и важността на сделката в момента; отказ от ползване на техни услуги като сътрудници, наети лица или под каквато и да било друга форма – изобщо, идеята е да се приложат спрямо сегашните руски граждани всички възможни мерки, за да се прекрати временно достъпа им до хора, идеи, материални и духовни ценности, създадени и съществуващи в демократичните и цивилизовани общества.


Писна ми от руските претенции всички да ги обичат, докато всички те не просто мразят всички останали, а и постоянно им носят беди.


Трябва най-после всички руснаци – от Путин до последния мужик - да си дадат сметка, че редът е такъв: не светът е длъжен да се съобразява с тях, а те са длъжни да се съобразяват със света, ако искат да са добре дошли където и да било.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional