Свободата днес и тук 06 Юни 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

СЕНЗАЦИЯ: НОВИ ТАЙНИ ПРОРОЧЕСТВА НА ВАНГА – САМО ТУК!

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Евгени Тодоров, http://zaprehoda.blog.bg

 

 

Варненския „сензитив” Марияна била в Киев и там в една банка научила от някакъв украинец какво му била казала Ванга – пишат „Стандарт”,”Блиц” и т.н. Още неща Марияна научила и от един шофьор на такси. В Киев всеки четвърти бил ходил при Ванга. Това прави кръгло 700 000 души. Ако са идвали в продължение на 20 години, това означава да са приемани по 100 души на ден. Само украинци. Бая са озорили Ванга.
С малко повече фантазия можем да приемем, че Ванга предвидила какво ще стане в Крим /”дна планина ще се отмести”/, но най-важното тя ни завещава накъде трябва да върви България – с Русия и в никакъв случай с Америка. Този завет потвърди и Нешка Робева.
И тъй като Ванга е висш авторитет и до днес, няма какво да правим, освен да изпълним заръките й – независимо през колко ръце са минали.
Ние обаче стигнахме до още едно пророчество на Ванга. Наш репортер беше тези дни в Петрич на гости на един братовчед. Там на сватбата бил седнал до далечния си роднина чичо Коце. Чичо Коце бил ходил миналата нделя до Македония да си купи яйца за Великден, тъй като там били с 2 стотинки по-евтини. На пазара в Скопие започнал да се пазари, а после се и спрителил с известния айцепроизводител Митре. На Митре жена му била ходила преди 30 години при Ванга. Известно е, че в Македония не всеки четвърти, а всеки втори е ходил при Ванга.
Та Ванга била казала на Митревица, че един ден България ще се влее в Македония и ще станат една държава. Или нещо подобно. Това ще бъде най-старата и най-велика държава в Европа. И ще се казва Велика Македония. Към нас щеля да се присъедини и Сърбия.
Митревица казала това на Митре, той пък на чичо Коце от Петрич, той пък на нашия репортер.
Казваме го и на вас.
Така че – трябва да избираме – с нашите братя руснаците или с нашите братя македонците?
Имаме и още една история. Един наш познат от Шекера бил в Истанбул на алъш-вериш. И там се запознал с един стар турчин Али.Али имал братовчед Мехмет, който бил ходил при Ванга през 1979 година и тя му била казала, че през април 2014 българските пенсионери ще получат по 30 лева надбавка от „най-доброто българско правителство”.
Та помислете дза кого ще гласувате.

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional