Свободата днес и тук 30 Март 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Русофилство, или омраза към Запада?

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Веселин Ханджиев, http://www.frujin.com

 

У нас почти няма истински русофили в нормалния смисъл на думата. Както добре знаем, средният българин трудно “обича” и има сериозен проблем да “уважава” когото и каквото и да било, … дори и самия себе си. За сметка на това, у нас е пълно с едни други хора, които аз наричам русофилистици. Тяхната движеща сила е омразата към западния свят и неговата култура, а не някаква “дълбока любов” към руския народ.

Обожанието на нашият русофилистик към Русия е на практика същото чувство, което изпитва малкият простак към големия простак, малкото хулиганче, към големия хулиган-разбойник. Стадното чувство е особено силно в провалените общности!

Повечето от нашите “русофилистици” са хора със сериозни личностни проблеми. Произхождащи от абсурдния Homo Sovieticus, те са негодни да се състезават за по-добър живот, мързеливи са и смятат, че някой друг е длъжен да се грижи за тяхното благополучие. Лишени от елементарна самокритичност и скромност, те са неспособни да приемат мястото си в обществото, и винаги търсят някаква външна причина за собствената си посредственост.

Те намират тази причина в “злия запад”, в “Америка”, в “педалската Европа”, в “чуждите компании-колониалисти”, и т.н. Те мразят безкрайно силно “запада” за неговия прогрес и за свободните му хора, които успяват да водят нормален живот. Те мразят хората, които се справят по-добре от тях. Това е онази пролетарска злоба, която изпитва неграмотния хамалин, към онези хора, които му плащат надницата.

Зомбираните “русофилистици” са фенове или на БСП, или на АТАКА. Те мечтаят за “провал” на Западния свят. Те тайничко (и не толкова тайничко!!) злобно искат да го видят паднал на колене. Те искат да “смачкат” свободния, нормален човек. В омразата си, те мечтаят да го стъпчат, да го ритат, да го съборят в калта, да го изцапат, … и така да го принизят до себе си.

И ето – Путин се държи като проста мутра-бензинджия, дърви се на запада, и това доставя перверзно удоволствие на нашите русофилистици. Червеното хулиганче обожава големия разбойник:

Майка ви педалска, Крим е руски!! К’во ми се пра’ите с големите си заплати, с новите си коли и с къщите си, бе… аре мрете в калта, педераси, аз да ви е** ***ата !”

Тази злоба, омразата, … те намират място в едни чисто празни мозъци, създавани лабораторно,… с години! Ето, вижте на картинката сканирана извадка от протокол, гласуван на пленум на селяндурите-политици (БКП). От началото на 70-те! Прочетете внимателно какво пише там и осъзнайте какво точно означава написаното. Това е едно от многото решения за предумишлено убийство на един цял народ!

 

 
 

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional