Свободата днес и тук 22 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

НА ПРОСТ НАРОД - ПРОСТИ УПРАВЛЯВАЩИ !

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Красимир Бачков

   И хиляда години да минат, ние българите не ще разберем, колко заробени сме от комунистическия лумпенпролетариат! За жалост народът ни е прост, а управляващите – направо за книгата на „Гинес”.

    Веднага след деветосептемврийския преврат през 1944 г. в управлението на държавата влизат буквално Сульо и Пульо. Като съвършени простаци, те изтребват де що интелигент има и по този начин сплашват останалата част от народа, за да го държат в подчинение. Десетки години критерии за заемане на отговорен пост са не образованието, не способностите или таланта, а роднинските връзки с този или онзи политически велможа или партизанин.  „Щом е предан на партията, той е наше момче” – е девизът на БКП. Това, че „техните момчета” обикновено са мързеливи отрепки, агенти на ДС, твари, способни да разстрелят и собственият си брат, заради партиен пост, не само не пречи, а дори позволява на подобни нищожества, да се издигнат в йерархията на политическата върхушка. Директори на заводи и фабрики, на болници, мини, училища, театри, печатници и всякакви държавни учреждения стават най-тъпите, нахалните и верни на партията червени боклуци. Вярно, от дъжд на вятър се срещат и сред редиците на комунистите способни хора, но те биват изтласквани назад. Остават на втори и трети план, защото на партията не са и нужни умни, а безразсъдно верни  люде. Така тоталитарната система може да държи в ръцете си цяла една нация и да прави с нея каквото си иска. Тя това и прави всъщност – гаври се с всичко прогресивно и стойностно, а издига във висините простака – послушник.

         Нещата особено загрубяват, след идването на „демокрацията” у нас. Следвайки указанията на КГБ, българските политици си устройват преврат и се самообявяват за демократи. Жалка и мерзка гледка са брадясалите лумпени, подкокоросвани от тайни агенти, да вършат черната работа на комунистите, за да бъдат избрани отново на власт същите тези безумно нагли комунисти. И следват стачки, „непринудени” бунтове и манифестации, чупят се символи и сгради на омразния социализъм, ошмулени хорица подскачат като мишки върху горещ тиган, за да пребъде комунистическата идея – ПРОСТАЦИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ И КРАДАТ НЕОБЕЗСПОКОЯВАНИ, И НАЙ-ВЕЧЕ ЗАКОННО!

  Едно или друго подставени от червените бандити правителства рушат и грабят, мамят и лъжат, но понеже са организирани и нагли, комунистите продължават да държат в лапите си бедната и оглозгана държавица България. Манипулират всички, защото медиите са тяхно „законно” притежание, държат в мизерия и подчинение работещите срещу унизително заплащане кротки българи, раздават блага на циганите, за да си осигурят гласове на изборите и така, докато затрият всичко.

        БЪЛГАРИ, ОПОМНЕТЕ СЕ! Не турците или циганите са основния ви враг! Вие сами сте си врагове, защото търпите изроди да ви управляват! Не се сърдете на никого, освен на себе си! Докато има страхливи глупаци, които търпят безобразия, ще има и крадливи изроди, които да се облагодетелстват от статуквото! Думите са крайни, но по-благи за ситуацията просто не подхождат. А сега идете и гласувайте за някои от кандидатите за евродепутати, на партиите – клонинги или за самата БСП ! Така ще си осигурите сигурна и бърза гибел, подпечатана с петолъчка или сърп и чук.

         Жалко за хилядите жертви на комунистическия режим, за стотиците хиляди прокудени в чужбина българи и за тези, които загиват по земята ни кротко, послушно и глупаво! Жалко и за държавата, защото нея вече я няма!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional