Свободата днес и тук 30 Март 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Руски музикални кебапчета подкупват любеобвилните русофили

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
ИВО ИНДЖЕВ, http://ivo.bg/

Освен порусначеният вече бивш германски канцлер Герхард Шрьодер, който по информация на сп. „Шпигел” щял да дойде да подкрепи социалистите в България за евроизборите, тук със същата задача вече загрява и неизменният Йосиф Кобзон. Избори без него в русофилска България биха приличали на антисъветска демонстрация, което „здравите сили” няма как да допуснат.

Макар и по-отскоро, но също толкова задължително е и присъствието в поредната българска предизборна кампания на руската патриотарска група „Любе”. Ще турят пак униформите и ще дойдат да разнежват русофилите, които обичат да им пеят любимците на Путин. Той си ги вози при пътешествията у нас не случайно!

Дотук- нищо ново. „Течната дружба” си тече по план.

Но все пак е за отбелязване, че този път „Любе” „любеобвилно” са поканени лично от др. Волен Сидеров, който явно е спечелил благородното соцрусофилско състезание с др. Станишев , изразяващо се в наддаване за ухажване на русофилския вот.

Др. Сидеров е доказано богат (демонстрира го из скъпите курорти в Париж, Брюксел, Венеция или Куба, както и в софийските нощни барове). Той обича да се перчи с възможностите си. Ето защо държи да се знае, че всички желаещи да послушат „Любе” и да се порадват носталгично на милиционерската им сценична естетика, дължат нему това щастие. Защото Сидров кани лично на безплатен концерт на групата в НДК.

Русофилската пропаганда у нас е напипала дамара на масовата „народна любов”, когато трябва да се демонстрира русофилска многобройност. Най-важното е да е безплатно. Така се рекламират и русофилските сборища край яз. „Копринка”, където автобуси от цялата страна карат желаещите безплатно (нали си представяте кога иначе Чичо Чичев от Делиормана би прекосил на своя сметка Балкана- екскурзионният подкуп работи безотказно, гарантира хиляди присъстващи).

Почерпката с руските музикални кебапчета е не просто израз на щедрост. Тя е най-новото доказателство за здравия симбиоз между червеното и кафявото, между Сидеров и Станишев, между БСП и „Атака”, която не дели руските патриоти в България по партиен признак- те са си едно цяло и само формално са разпределени в уж различни партии!

Съответно червено-кафявите камаради си менкат водачеството в осигуряването на русофилския кеф. На миналите избори БСП покани „Любе”, ето че сега на ред е „Атака”. Това е разделение на труда но социалистически- и без това няма значение за коя от двете партии гласува конкретният русофил. Крайният резултат е въпросният „симбиоз”.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional