Свободата днес и тук 25 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Путлеристите в България вече (ме) заплашват лично

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, http://ivo.bg/

 

          Виден русофил, поклонник на пловдивския дядо Николай, коментатор в сайта на Национално движение „Русофили”, ( което е част от БСП и се ръководи члена на ВС на БСП Николай Малинов ), обожествител на Путин като „върховен архонт” на православието, агитатор в полза на евродепутатите, издигнати от БСП, ме заплаши със смърт в личния ми блог, като „пропусна” да се представи в целия си русофилски блясък, а се подписа скромно като Г. Иванов.

          От имейла му е видно, че по фамилия е Черганов- няма грешка, същият този Георги Иванов Черганов.

Г.Иванов
gcherganov@abv.bg
77.85.36.244

Понеже този борец за правата вяра, за какъвто се представя в писанията си, не се задоволява само да кълне моя милост и да иска смъртта ми ( чрез неговия Бог, който щял да ми затвори устата), напада и бъдещето на децата ми.

Разбира се, че е лично! Но не само. Бъдещето на децата ни не е само „семеен” въпрос.

Бъдещето на децата ни е под заплахата на русофилската агресия, която е станала особено истерична под наркотичното въздействие на „успехите” на техния православен кумир Путин срещу…православна Грузия и православна Украйна.

Да заклеймяваш „еврогейския съюз” ( както наричат ЕС в един от „националистическите” сайтовете, където Черганов се изявява като автор), но същевременно да агитираш за евродепутите на БСП ( изброени в агитацията на Черганов поименно: Александър Симов, Андрей Пантев и т.н.), е напълно в духа на типичната за православните националсоциалисти шизофрения.

Именно по тази причина в горния абзац слагам в кавички думата „националистически” защото става дума за националсоциалистическа налудност, завладяла нашите суперправославни суперпатриоти, които, повтарям, не са нищо друго, освен православни фундаменталисти от модерен ляв вид- сиреч, православни националсоциалисти.

Ще се окаже прав във формулировката си прозорливият (поне в това отношение) Мусолини, който във въодушевлението си от сговора на Хитлер със Сталин през август 1939 г. поздравява съветския диктатор, че е създал „славянския фашизъм”( откъсвайки болшевизма от “жидомасонството”, както се изразява Дучето в похвалното си обръщение към Сталин) .

Черганов ни демонстрира какво е имал предвид Дучето по представителен за нашето време и тяхното племе начин. Защото православният славянски националсоциализъм на Путин и неговите следовници е едновременно антисемитски ( без да си го признава публично, но с достатъчно видими белези в Русия) и откровено фашистки по специфичен за руския нацизъм начин.

За путлеристите, като Черганов и подобните му, остава само да крещят “Хайл Путлер” и те го правят вече и с лични закани към несъгласните с тях.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional