Свободата днес и тук 02 Юли 2022  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Московските пудели кръстосаха предизборно шпаги(н)

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, http://ivo.bg/

 

И все пак от изборите полза…

Конкурентите, пуснати да се доказват пред московските началници, изнервено започват да хапят по петите изпреварващите ги хрътки. В резултат на това Сидеров, по изключение , започна да употребява някои истини в отчаянието си, че е изместен:

Тези, които сега пекат кебапчета по мегданите, които се бият по гърдите и които се правят на новопоникнали политици, но не обясняват откъде са десетките милиони, с които правят скъпа предизборна кампания”, заявил Сидеров, имайки предвид “България без цензура”, върху която според него всъщност има голяма цензура на паричните потоци. Според него този въпрос трябва и ще бъде поставен пред прокуратурата. “Тази партия няма държавна субсидия, но харчи десетки милиони за скъпа реклама, за пълнене на зали с платени хора, рейсове с цигани, на които им се плаща по 50 лева, за да присъстват в залите, за да може после в медиите да се каже:

“Бареков препълни зала”, е коментирал Сидеров. “Така не се пълнят зали. Ако ти тръгваш с корупция, за каква алтернатива говориш тогава? Какъв премиер ще бъдеш? Кой стои зад гърба ти? Откъде са тези пари? Коя банка? Защо? Нека на тези въпроси да даде отговор новият политик и тогава да излиза и да се обявява за алтернатива и спасител. За мен Бареков е новият Жорж Ганчев и той ще завърши като него”, заключил Сидеров”. ( Frog news)

Както се вижда, от уроците на пазарната икономика Кремъл е взел на въоръжение правилото, че трябва в определен момент да насъска взаимно своите пудели, за да се изяви най-жизненият сред тях.

В резултат на това Сидеров, Бареков и ( задочно) Жорж Ганчев кръстосаха шпаги(н).


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional