Свободата днес и тук 26 Септември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

ОТГОВОРЪТ, КОЙТО ДВИЖЕНИЕ "22 СЕПТЕМВРИ" ДЪЛЖИ

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Движение 22 септември

Приятели, много от вас ни питат, защо Движение " 22 септември" не взе участие в изборите за европейски парламент и защо все още не се е регистрирало като партия. 
Питат ни, защо инициаторите на движението - Евгений Михайлов, Едвин Сугарев, Теодора Димова, Любо Канов, Георги Боздуганов, Методи Андреев, Йордан Василев, Александър Кипров, Александър Петров, Георги Липовански, Ваня Костова, Иван Цанев, Милен Радев, Петър Цанков, Вера Петрова, Доника Георгиева, Корнелий Савов, Блага Янкулова, отец Стефан,  ген. Кирил Радев, Иван Москов, Росен Елезов, Георги Мархолев, Васил Каркеланов и десетки други, не излъчиха своя листа за евровота.
Още преди началото на предизборната кампания, Движение "22 септември" заяви за своето учредяване като  политическа партия  след провеждане на изборите за европейски парламент. Заявихме, че не желаем да станем причина за разцепване на гласовете на дясноориентираните български избиратели и непрестанно призовавахме за създаване на единна листа на ЕНП. След отказа на Реформаторския блок и Синьо единство от единна листа, дадохме открито нашата подкрепа за най-голямата  дясна листа, тази на ГЕРБ. 
Вчера поздравихме ГЕРБ за зашеметяващата победа над БСП и нейните производни мутанти, победа, която препотвърди европейския избор на България.
Радваме се, че ние, инициаторите и вие, хилядите симпатизанти на "22 септември", имаме своя скромен принос за убедителната победата на ЕНП в България, и разгромната загуба на БСП, партията на лидера на ПЕС.
Тази победа трябва да стане началото за предизвикване на оставката на правителството на задкулисието, отстраняване на кремълската пета колона от властта и провеждането на предсрочни парламентарни избори. 
Вярваме, че анализът на резултатите от евроизборите ще позволят и на другите демократични формации да направят своите изводи за поведението си в предстоящите парламентарни избори. На тези избори Движение "22 септември" ще се бори за доверието на хората, които преди половин година декларираха подкрепата си за нас и не спират да я изразяват, и до днес.
До края на месец юни учредяването на партията ще бъде факт. 
И тогава отново ще повторим призива си за необходимостта от създаване на силно антикомунистическо конституционно мнозинство, което да позволи след предсрочните избори да се тръгне към изработване на новата Конституция и решително отстояване на българската национална независимост. Защото само така ще може да се сложи край на измисления преход и да се даде ново начало на демократична, и европейска България.
А сега, нека си честитим победата, защото тя е на всички, които истински искаха победата над БСП и ДПС! 
Победа България!
 

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional