Свободата днес и тук 25 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Виновен…

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Милен Радев, http://de-zorata.de/

 

Виновен!

Цветан Цветанов е виновен!

Виновен е, че когато имаше власт не се разправи по съвсем недемократичен начин със социалистите! Безмилостно трябваше да го стори!

Ама че щели да го осъждат европейските фактори, че Шулц щял да крещи като побеснял гаулайтер, че Ерлер щял да се муси и стиска пестници – много важно!

Защото пощадените с демократично великодушие социалистически бандити днес не само него вкарват в затвора, но целят да разбият сразяващата ги при всяка възможност партия на Цветанов ГЕРБ.

Партията, която с видимо основание единствена от реално съществуващите може да спре деградацията на България и да покаже среден пръст на плановете на Исаков и Путин.

Дали ще го направи не знам. Но друга реално няма.

Затова и само за това Цветан Цветанов е виновен. Трябваше да ги смаже. Ако ще и с извънсъдебни средства. Съвсем реакционно.

Но явно не е такъв човек.
Демократ е.
Може пък и да успее да ги пребори демократично.
Трябва да му се помага.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional