Свободата днес и тук 10 Декември 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

ПРИЗИВ НА ДВИЖЕНИЕ 22 СЕПТЕМВРИ

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Движение 22 септември

На 10 юни се навършват 24 години от първите демократични избори през 1990г., с чиято фалшификация започна и подмяната, и така наречения преход, в който агонизираме до момента.

На 14 юни ще се навърши една година от началото на протестите срещу престъпното управление на коалицията БСП/ДПС/АТАКА , дошла на власт след костинбродската фалшификация.

Нека отбележим тази годишнина с вече извоювана победа и оставка на това правителство, предаващо ежедневно националните ни интереси и излагащо името на България пред Европа, и света!

Движение 22 септември призовава всички български граждани, всички мислещи хора на 10 юни, вторник, от 18:00 да се съберем пред Министерския съвет и покажем непримиримостта си към демагогията, лъжата и безочието на това управление. Да заявим ясно и категорично това, което заявяваме цяла година-незабавна оставка и незабавни предсрочни избори!

В този момент ще бъде престъпление да се продължи с фалшивото разделение на политици и граждани, на млади и стари, на столица и провинция. Ще бъде съучастие и по нататъшното крепене на този престъпен, служещ на чужди интереси и държава Парламент, който вече не може и няма право да се нарича българско Народно събрание.

Призоваваме и всички партии, смятащи се за демократични, да обединят усилията си за постигане на оставката на това правителство, разпускането на пародията на парламент и насрочването на незабавни предсрочни избори , на които да гласуваме и за Референдум за задължително, електронно и мажоритарно гласуване!

Трябва, длъжни сме и можем, всички заедно да кажем ДА на гордото си европейско бъдеще!

Дължим го на тези преди нас, на себе си и на децата си!

Победа, България!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional