Свободата днес и тук 30 Март 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Цветан Василев като Тодор Живков

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Евгений Тодоров, http://zaprehoda.blog.bg

 

 

Днес група хора на изкуството и спорта подеха инициатива в защита на Цветан Василев. Всичките  са му яли хляба - това, а не някакви морални принципи, ги обединява. На едни е дал пари за филм, на други за запис на песен, на трети за издръжка на отбора.

За всички тях - Въргала, Тити Папазов, Силвия Кацарова, Аня Пенчева и т.н., той е най-добрият човек.  Те не се интересуват дали парите, които им е дал, са лични или са пари на вложители на банката. Не се интересуват въобще откъде идват тези пари.

Да си припомним, че когато започна процесът срещу Тодор Живков, тогава също известни хора на изкуството защитиха падналия Първи партиен и държавен ръководител. Защото им беше подарил апартаменти. Не построени от него, а апартаменти построени с парите на обикновените българи.

Дали Аня Пенчева не беше и в онзи комитет?

Дали и тогава, и сега т.н. интелектуалци биха защитили човек, който не им е подарил нищо?

Сега е ред да се създаде Инициативен комитет в защита на Делян Пеевски.

След време може би на Николай Бареков и т.н.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional