Свободата днес и тук 14 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

БЪЛГАРИЯ ИМА НУЖДА ОТ ПРАВИТЕЛСТВО НА СПРАВЕДЛИВОСТТА, ВЪЗМЕЗДИЕТО, СТАБИЛНОСТТА И МОРАЛА!

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Позиция на Движение "22 септември"

Цяла една година, престъпното мнозинство на Тройната коалиция на Петата колона на Кремъл, демонстрират арогантно си поведение и цинично пренебрежение към волята на мнозинството от българските граждани.

Вече цяла година БСП и ДПС съзнателно водят страната към криза, отдалечавайки ни от Европа и унизявайки Отечественото ни пред цивилизования свят.

Сега, изправени пред резултата от управлението си и  финансовия колапс на грабителската си политика, БСП и ДПС смекчиха тона и започнаха да се правят на национално отговорени и загрижени политици. 

Внезапно станаха отстъпчиви и сговорчиви, демонстрират желание за разговори и дружно започнаха да прокарват идеята за национално съгласие, и национално спасение. 

БСП и ДПС, които до вчера твърдяха, че са най успешното управление на "прехода" направиха рязък завой на 180" и заговориха за "необходимостта от правителство "националното съгласие" за да не се стигнело до правителство на "националното спасение""!? Но.. това сме го играли вече!

Желанието на сегашните управляващи  да не понесат отговорност за престъпленията си, прозира във всеки техен демагогски ход и всяка изречена безсрамна повратлива лъжа.

Дали историческата памет на народа, опозиционните политици и Президента ще им подскаже, че всеки път през последните 24 години, този тип измъкване от отговорност е помагало на БСП и е деморализирало българското общество, поради липсата на възмездие и справедливост? 

Трябва откровено да си кажем, че точно липсата на справедливост и доверие са в основата на политическата криза и на кризата в съдебната система, икономиката, образованието, духовността, и са основния препъни камък за вярата на хората, че България може да стане развита, нормална европейска страна. 

Сега тази вяра не трябва да бъде излъгана отново! Не трябва да бъде залъгана от поредица от консултации и надлъгване за дати на оставката и изборите. Пазарлъкът трябва да свърши!

Оставката на правителството трябва да бъде незабавна, а след това датата на изборите да бъде определена от Президента, съгласно конституционните му правомощия.

Кабинет на националното"спасение" е спасение единствено за престъпниците докарали България до тук!

Кабинет на "националното съгласие" е съгласие за прикриване на вината и замазване на отговорностите!

България има нужда от правителство на справедливостта, възмездието, стабилността и морала! Само такова правителство и мнозинство могат да спечелят доверието на почтените хора! 

Само мнозинство от минимум 2/3 срещу БСП/ДПС/ДС, което да гарантира приемането на нов обществен договор-нова Конституция, може да събуди желанието на българския народ за изграждане на достойна и европейска България! 

И да постигне не само национално съгласие и национално спасение, но и да издигне националното ни  самочувствие!  


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional