Свободата днес и тук 19 Юли 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Като погледнете в очилата Гестапото, виждате решетки

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, http://ivo.bg/

 

Една снимка на Димитър Иванов-Гестапото броди в интернет.

 

Като го погледнете в очилата, виждате решетки.

 

Всяка прилика с Путин, в чиито очи сенаторът Джон Маккейн заяви, че вижда три букви- КГБ, не е случайна.

 

Както не е случаен фактът, че Светлана Шаренкова, другарката в живота на Гестапото, е шеф на една от двете най-големи ( сред много други подобни) , конкуриращи се за благоволението на Москва носещи колони на петата колона в България.

 

Не е случайно също, че Шаренкова има карт бланш да се среща с руския външен министър Сергей Лавров, водейки със себе си в Москва Георги Първанов ( вече като редови член на БСП с амбицията да си върне ръководството на партията). Шаренкова се похвали писмено в кореспонденция с депутата Кирил Добрев, че  е направила Първанов “лице на отношенията с Русия”, а за посещението при Лавров, също разкрито в ivo.bg, тя потвърди не без гордост…

 

Сега Лавров лично е на крака в София защото “акциите” на българския плацдарм за руско шантажиране на Европа рязко се повишиха след намесата на Путин в Украйна и превръщането на България в запушалка за “Южен поток”.

 

Предстои да видим знаците, които Лавров ще даде окуражително на клюмналата си след загубата на евроизборите пета колона.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional