Свободата днес и тук 14 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Дебелата въшка Пеевски се нахрани "малко" при ГЕРБ, каза Рашидов

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://politics.actualno.com

 

Снимка: БГНЕС
  •  

 

Лицензите на банките ясно и точно трябва да се кажат. Защото парите, които българските граждани влагат в българските банки, са живите пари на държавата. С цялото говорене на политиците по отношение на банките само ни карат да не си влагаме парите в тях, смята бившият културен министър Вежди Рашидов, който има спестявания в Корпоративна търговска банка.

Ние обяснихме ли какво значи кредитен милионер? Един Делян Пеевски е кредитен милионер. Той има 50 хил. лева по декларация, платил е данъци върху тях. А аз съм вложил милиони в държавата, продължи Рашидов в сутрешния блок на Нова телевизия.

Слушах онзи ден г-н Румен Гечев – трябва да му се забрани да говори със закон. Какво е кредитен милионер – някой като Делян Пеевски да тегли милионен кредит, да не го връща и да притисне банката. Бойко Борисов ли предизвика кризата? Забравихме ли кой я предизвика – Цветан Василев и Делян Пеевски, машите на хидроинженера Доган, възмути се Рашидов.

Бившият културен министър категорично отрече Борисов и ГЕРБ да са искали банкова ваканция на срещата между БНБ и политическите партии след атаката срещу ПИБ. Дават ли си сметка такива хора, които си мълчат и не казват горещите неща около банките – като Сотир Цацаров, като Орешарски, като Иван Искров дори, че ако парите на обикновените хора, които работят като мравки за държавата, изчезнат какво ще стане? Ще ги изгонят с тояги, заяви Рашидов.

Аз Борисов не го защитавам, продължи Рашидов и призна, че въшката „Пеевски” и при ГЕРБ „се нахрани малко”. От противна, дебела въшка Пеевски стана динозавър. Много народ ходи при килимчето на Пеевски – включително Моника и Станишев, заяви бившият културен министър.

Кой ще плати нервната система на българската държава заради тези игри, попита Рашидов, припомняйки с цялостното си поведение изявлението на председателя на СЕМ Георги Лозанов за трите типа събеседници, които се канят по финансови теми – компетентни, неориентирани и тролове.

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional