Свободата днес и тук 21 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Цацаров на държавата ли е прокурор, или на Пеевски и Доган, пита Рашидов

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.dnevnik.bg

 

  •  
  •  
 

Цацаров прокурор на българската държава ли е или на Делян Пеевски и Ахмед Доган, това попита по "Нова телевизия" бившият министър на културата Вежди Рашидов по повод ситуацията в Корпоративна търговска банка. Той не скри, че в нея са всичките му спестявания - 2.5 млн. лева, и предупреди, че ако държавата не защити хората с влогове в КТБ, държавниците ще бъдат изхвърлени с тояги от сараите им.

"Предлагам на държавните служители да спрат да ходят на килимчето в хотел "Берлин", а да застанат там, където хората са на опашка", заяви Рашидов. В отговор на въпрос той уточни, че много хора ходят на това килимче, "включително Моника и Сергей", защото там се раздават пайовете. Според Рашидов хората трябва да си вземат обратно държавата, в противен случай ще бъдат слуги на един човек – Ахмед Доган.

"В една нормална държава главният прокурор трябваше да пусне заповед за ареста на Пеевски и Цветан Василев, тези, които запалиха огъня в банковата система", каза Рашидов. Той изрази учудване, че главният прокурор е взел страна в спора между двамата.

Как въшката Пеевски стана динозавър
Рашидов каза, че със спестяванията на българите хора като Делян Пеевски са станали кредитни милионери. "Кога въшката стана динозавър? При всички правителства. От царя се започна и при ГЕРБ се нахрани малко, и сега тази никому неизвестна дебела въшка стана един голям динозавър, който управлява държавата", така Рашидов описа възхода на Пеевски.

Според него скандалът между Делян Пеевски и Цветан Василев и намесата на хидроенергийния инженер (Ахмед Доган - б.а.), който диктувал отгоре нещата, са разклатили банковата система.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional