Свободата днес и тук 25 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Пак американски номера

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Милен Радев, http://de-zorata.de

 

 

Америка е изобличена!

Светът сочи с пръст и пита “На чия мелница леете вода, господа украинци?”

От винаги добре информирани източници, базирани на стратегически важна позиция на Софийския четвърти километър, научаваме, че истината за произшествието на 17 юли в Украина е излязла на бял свят.

Самолетът е свален с изстрелян от маскирана полева площадка на частната армия Blackwater царевичен кочан от американски генноманипулиран сорт. Бойната глава е задвижвана с горелка на шистов газ (добит чрез фракинг!)…

Цялата акция е предназначена за отвличане вниманието на европейската общественост от разгула на израелската военщина и от скандала с подслушването на германски политици от NSA!

Естествено, че тя се съпровожда от горещ атмосферен фронт, предизвикан от американски военно-изследователски институти. Зад този фронт незабелязано се сипят от небето тонове кемтрейлс за блокиране волята и разума на предимно славянското прогресивно население.

Предупреждение в тези летни месеци: проверявайте грижливо всеки кочан царевица, който ви предлагат безсъвестни продавачи по софийските улици.

Всички намерени снаряди (заедно с горелките) трупайте на грамада пред американската легация!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional