Свободата днес и тук 21 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Време е!

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Милен Радев

 

“Пора, мой друг, пора!” ….
(А.С.Пушкин)

Време е наистина да спрем си разменяме във връзка с Русия постоянните “невероятно!”, “не може да бъде!”, “безумие!”, “абсурд!”…

Напротив! Точно обратното: всичко е нормално и съвсем логично!

Всичко си идва по местата и не може да ниизненадва, ако веднъж завинаги осъзнаем факта, че Русия се превръща пред очите ни от деспотична в тоталитарна държава – държава стисната в хватката на безскрупулни бандити, под водачеството на “пахан” (кръстник), започнал като уличен гамен и формиран след това в нечовешката организация КГБ.

Нека осъзнаем, че този пахан може да мисли и действа само в рамките на своите бандитско-кагебистки “понятия”, с всички средства, което е учил и които са жигосани дълбоко у него: заблуждения, измама, манипулации, специални мероприятия и “мокри дела”, принуда, изнудване и открито насилие.

Нека разберем, че паханът няма нищо общо с правилата на нашите западни общества, че към тях той изпитва само презрение и ненавист.

Нека проумеем, че неговата свръхценно-маниакална идея – и то не от вчера – се състои в това да разбие “лицемерната и импотентна” западна цивилизация и да наложи на нейно място своя бандитски ред на абсолютното зло, основаващ се на купени лоялности и на неограничената власт на заклетата “братва” (бандитско братство).

Нека видим, че за тоталното омекване на мозъците на своите поданици този пахан разполага днес със средства за масово въздействие, за каквито Ленин-Сталин-Хитлер и всички следващи брежневци не можеха и да мечтаят …

Прозрем ли всичко това и го изговорим гласно, тогава бихме могли да теглим ужасните, но задължаващи ни в името и на нашите деца, изводи!


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional