Свободата днес и тук 20 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Експерти от БАН: Данни на ЦРУ показват 800 хил. мъртви души у нас

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.actualno.com/

 

 • Пр
 • T

  В България има много повече мъртви души по избирателните списъци, с които се правят гигантски манипулации и се използват, за да се определя кой ще дойде на власт. Това твърдят от Центъра за демографска политика и Демографския институт при БАН.

  Експертите твърдят, че имат данни от ЦРУ, които доказват какво е положението с нашите избирателни списъци. Според статистиката на ЦРУ в България живеят 6,924 млн. души, а не близо 7,5 млн. души, както сочат българските данни. Това означава, че в списъците има 796 хил. души, които всъщност не съществуват и са фантоми. Дори НСИ признава за наличието на такива хора, но ги брои за 475 хил. души, посочват от специалистите.

  Тази фрапираща разлика се използва много умело при броенето на гласовете, смятат от ИДР. И се аргументират – кой брои гласовете на избори? Това е „Информационно обслужване” (ИО). Тази огранизация е създадена през 1970 година лично от Тодор Живков, а в ново време на два пъти имаше опити да се прави конкурс за други фирми, които да броят гласове, припомнят експертите. Първият път конкурсът спечели фирма „Деметра”, която се оказа дъщерна фирма на „Информационно обслужване”, а във втория случай самото ИО спечели.

  Нека не забравяме няколко знакови случая на „нагласяване” на изборни резултати – през 90-те години две коалиции не бяха пуснати в парламента, като им дадоха 3,95%. Когато НДСВ отиде на избори, Симеон Сакскобургготски взе 120 мандата и не можа да направи самостоятелно правителство. На последните избори ГЕРБ взе 97 мандата, а „Атака” – 23 и това не е случайно, смятат експертите.

  В заключение те казаха, че се опасяват от масово гласуване по два пъти в Турция и в България. Питаме ЦИК и Външно министерство – какви мерки са взети, за да се проверяват декларациите, които се подават, че не си гласувал на друго място, казаха експертите.


Read more: http://izbori2014.actualno.com/Eksperti-ot-BAN-Danni-na-CRU-pokazvat-800-hil-myrtvi-dushi-u-nas-news_50757.html#ixzz3Dl1C6hVY

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional