Свободата днес и тук 30 Март 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Батковщина в нашата татковина

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иво Инджев, http://ivo.bg

 

Българските телевизии ( без да знаят това) регистрираха тази вечер една сбъдната прогноза, на която авторът на този текст, пишейки финалните строфи на книгата „Течна дружба”, не обърна достатъчно внимание през пролетта на 2011 г. Тогава един добре осведомен познавач на руското проникване в България предупреди, че освен по линия на културния обмен, използван традиционно като пропаганден инструмент на руското влияние тук, предстои Кремъл да използва спортната писта за разширяване на масовото си присъствие в главите на българския потребител на руската пропаганда.

 

Ето как тази прогноза се материализира чрез една днешна изява на Тодор Батков, един от най-скандалните орденоносци на най-висше държавно отличие в държавицата ни, награден от президента Георги Първанов, лицето на отношенията на България с Русия (според Шаренкова).

 

Ето как същият заплашва България в руския мутренския стил на силовите групировки от времето на правителството на мутрите, властващи под названието „Кабинета Беров” . Тогавашният вътрешен министър Виктор Михайлов се оплакваше най-сериозно, че някакви джипове обикалят заплашително вътрешното министерство и то нямало как да се справи с тях.

Медиапул:

 

„Спонсорът на Левски зависи от “Южен поток” и ако нашите политици не се замислят, “милионите фенове” на отбора ще стоварят гнева си към тях. Такава закана отправи в сряда собственик на футболния клуб “Левски” Тодор Батков при откриването на новия изкуствен терен на стадион “Герена”.

 

Батков има обещание “Газпром” да стане генерален спонсор на затъналия в дългове клуб. Това обеща преди две години тогавашният премиер Бойко Борисов, когото сега Батков отново препоръчва за министър-председател.

 

“Спонсорът на “Левски” определено зависи от “Южен поток”. Президентът на “Газпром” го каза пред цяла България на 15 ноември 2012 г. Сега сме октомври 2014 г. и съвсем скоро тези, които се упражняват по въпроса с “Южен поток”, ще си го получат от народа, защото “Левски” е народът”, каза Батков.

 

“Аз се надявам преди всичко обстановката в държавата да се нормализира, защото привличането на голям спонсор е функция на стабилност, на стабилно правителство с дълъг мандат…Очаквам съвсем скоро в съседна нам държава да се случи нещо сензационно. Съседна от Запад. И нашите политици да се замислят какво вършат в България и дали милионите фенове на Левски няма да стоварят гнева си към тях. Сещайте се вие за какво говоря. Спонсорът на Левски зависи от “Южен поток”. Съвсем скоро тези, които се упражняват за “Южен поток” ще усетят гнева на Левски”, каза адвокатът, който завърши тази тема с думите: “Когато една партия победи, правителство се съставя от нейния лидер. Изключенията са малко. Идва зима, хайде да престанем с тези игри, схеми, пазарлъци…”

 

 

Това мутрафонско изявление е първият предвестник за заплахата от предстоящ уличен натиск по волята на колониалните ни владетели от 20 век и е наистина първото по рода си откровено признание за руския произход на контролирания хулигански уличен вот.

 

Батков се заканва: ако не изпълнявате нарежданията на Путин, ще си имате работа с нашите шпицкоманди. Ключовата дума е „нашите”- в Русия им казват „нашисти”.

 

В Украйна тече патриотично възраждане. Думата татковина на украински е „баткивщина”. У нас си имаме нещо близко по звучене и обратно по смисъл- „батковщина”.

 

Най-забележителното е , че червеният Батков, известен от началото на 90-те години на миналия век като бесепарски трибун от трибуните на митингите в подножието на БНБ (в интернет има знаменит клип с негово участие на такова сборище в компанията на Луканов и др. важни другари) в зората на подарената ни съветска демокрация, днес е върл фен на Бойко Борисов.

 

Този червендалест субект претендира да говори от името на милион фенове на синия клуб „Левски”. Спряга ги робовладелски като борци за каузата на руския „Южен поток”- кауза, която той издайнически посочва като нещо, което трябва да бъде поверено на Бойко Борисов, „тайното оръжие” на селекционера, основен нападател в център-дясно в отбора на Путин в България.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional