Свободата днес и тук 27 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Цветан Василев стана Мистър Икономика за 2011 г. (видео)

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Христо Николов, Николай Марченко, http://www.livebiz.bg

 

 

Шефът на КТБ бе избран пред Богомил Манчев, Лъчезар Цоцорков и Цоло Вутов Цветан Василев стана Мистър Икономика за 2011 г.

 

Мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка (КТБ) и председател на надзорния й съвет Цветан Василев стана Мистър Икономика за 2011 г. Той бе обявен за спечелил наградата на церемония, предавана на живо по БНТ тази вечер.

 

Василев спечели съревнованието с енергетика Богомил Манчев и индустриалците Лъчезар Цоцорков и Цоло Вутов. Изборът на Василев е направен от 33-членно жури, сред чиито членове е и собственикът на "Софарма" Огнян Донев.

 

Василев, както и победителите в останалите категории получиха голямата награда на списание "Икономика" и вестник "Стандарт" - пластиката на Ставри Калинов "Рибарят и златната рибка". Наградата на Василев бе връчена от вицепремиера Цветан Цветанов.Самият Василев каза, че е вдъхновен от наградата, защото "по света са готови да обезглавяват банкери, а тук ги номинират за такава престижна награда".


В раздела "За развитие на селското стопанство" награда получиха "Лидл". "За принос в услугите и търговията" бе отличен Данчо Данчев.  Кирил Домусчиев получи наградата в категорията "Развитие на индустрията". Във финансовия сектор бе награден шефът на Комисията за финансов надзор Стоян Мавродиев.

http://www.livebiz.bg/predpriema4/s/1215061105

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional