Свободата днес и тук 20 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Протест пред парламента срещу модела "КОЙ" заради КТБ

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://offnews.bg

 

 

Протест срещу възстановяване на модела "КОЙ" беше организиран в социалната мрежа. Той е планиран за 31 октомври от 18.30 часа пред парламента.

В групата се обяснява, че става въпрос за национален протест "срещу проекта за решение на ДПС и ГЕРБ за узаконяване на беззаконието и наливане на народни пари в КТБ". 

Проектът ангажира парламента "в срок до 6 ноември да приеме промени в Закона за кредитните институции, които да задължат БНБ да предприема действия по оздравяването на банките, когато собственият им капитал стане отрицателна величина".

Така повече не може! Наше гражданско право и дълг е да се защитим от произвола. НИЕ можем да разградим модела КОЙ. НИЕ срещу КОЙ. Гражданите срещу Мафията, пишат администраторите на фейсбук страницата.

В призива се казва още:

Протестът от лятото на 2013 демаскира модела КОЙ. Сега трябва да изтръгнем държавата от него. Продължителни и настойчиви усилия са нужни от хората в институциите, от гражданите, от всеки, който иска бъдеще тук. Искаме незабавен отвод на проекта на ДПС, подкрепен от ГЕРБ! Настояваме за бързо публично оповестяване на имената на кредитополучателите от КТБ! Искаме съд за виновните за кражбата на 4,5 милиарда лева! Излезте и кажете "Стига!" без страх и съображения. За да можем да гледаме децата си в очите.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional