Свободата днес и тук 27 Май 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Д-р Н. Михайлов: Бойко шантажира опита за реформаторски диктат

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://frognews.bg

 

 
Д-р Николай Михайлов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това, което прави Бойко Борисов, е шантаж. Никой от осемте партии нямат охота за избори. Има очакване - то вероятно ще завърши с правителство, което няма да се задържи дълго. Това каза по Нова телевизия политическият анализатор д-р Николай Михайлов.


Целта е политическо надделяване. Реформаторският блок нахлува в политиката и иска Борисов да играе по реформаторски диктат. Това ще бъде болезнено за него, защото българското общество не е свикнало на рестриктивна политика.Това излага Борисов на риск да загуби битката за президет, каза още д-р Михайлов.

Реформаторския блок е под натиска на едно будно гражднско общесгтво. То иска императивно някои неща да не се случват, а други да станат. А в същото време Борисов държи лоста на ръчната спирачка. Това правителство ще има кратък срок и ще приключи с отказа на РБ от политиката на Борисов, анализира той.

За РБ не може да се говори анблок.Те са много различни - по политически произход и ориентация. Радан Кънев ми се струва интелигентен, политически добре ориентиран. Той е интелигентен човек, който знае какво означава реформа. Но май му липсва характер да се пребори и умения да лавира. В негово лице имаме млад политик, готов да се сражава за това, от което България има нужда, посочи докторът.

Дали ще управляват левите или десните при българската корупция няма значение.Трябва да се появят хора, които да я преборят, заяви той.

Всичко е свързано с върховенството на закона или неговия дефицит. Това чувства Радан Кънев, но не и Борисов, отбеляза д-р Михайлов.

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional