Свободата днес и тук 28 Юни 2022  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

ЛОШИ НОВИНИ И ОЩЕ ПО-ЛОШИ НОВИНИ ЗА ПУТИН

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Пламен Асенов, https://asenov2007.wordpress.com

 

 

специално за kafene.net

Много се чудех защо бе поканен Путин в Бризбейн, Австралия, за Г-20, срещата на лидерите на двадесетте най-развити страни в света.
Както всички знаят, Русия не е развита страна, напротив – тя е силно изостанала и като икономика, и като технология, да не говорим за нивото на нейното обществено развитие.
Да, руската държава като цяло е богата – заради мащаба си и природните изкопаеми. Но, първо, да си богат не значи да си развит. И второ – в конкретния случай не руската държава е богата, а мафията, която е неин собственик, макар прикрита под шапката на скромен управител.
Та смятах, че Путин трябва да бъде отсвирен от срещата в Бризбейн, както по-рано го отсвири Великолепната седморка от наистина най-развитите страни, която, след руския аншлус на Крим през март, веднага се върна от измисления формат Г-8 към естествения Г-7.
Оказа се обаче, че и този път в Австралия са поканили Императора, но с идеята да го смъмрят строго.
Канада, Австралия, САЩ, Великобритания, ЕС – който не се видя с Путин, той не го смъмри да не прави така с Украйна и е крайно време да спре да прави така с Украйна, защото ако продължи да прави така, ще продължи да прави така.
Този подход вече сме го виждали през 1938 година в Мюнхен, когато Чембърлейн и Даладие се върнаха в къщи усмихнати, защото са усмирили Хитлер със споразумението за Чехословакия. А после усмивките им бързо замръзнаха, защото според Хитлер това споразумение му казваше директно – Чехословакия е твоя, вземи си я. И той си я взе. За да спази споразумението, де, не за друго, все пак – нали отговорност носи пред цялата международна общност да го спази…..
Лошата новина сега е, че Путин не само не беше смъмрен достатъчно строго, но и че на него изобщо не му пука от каквото и да било мъмрене. Напротив, той, точно като Хитлер, очевидно намира демократичния свят, с неговите морални принципи и дълги процедури, за твърде лигав и неефективен. Затова смята, че може да прави каквото си иска и да остане ненаказан.
Още по-лошата новина е, че ако на Путин-Императора наистина не му пука от вялите критики в Бризбейн, то Путин-човекът, с неговата крехка, лесно ранима руска душа, се почувства твърде обиден от това, което видя – че не всички световни лидери го харесват достатъчно, че не всички искат да се гушкат с него и да слушат откровените глупости и лъжи, които дрънка.
Затова и той си тръгна по-рано от срещата намусен. Представям си как е фучал в самолета на връщане…..Но такава рана не зараства лесно и Путин със сигурност се готви да си отмъсти.
Например може наистина да реализира в Русия съвършената идиотщина, официално предложена вече от някаква малоумна депутатка в Думата – да се осеменят с генетичен мат`рял на самия Путин колкото може повече красиви руские блядки, а децата, които ще се народят, да се отгледат и обучат в специални Суворовски школи, за да служат като лична гвардия на Императора.
Е, прехвалената лична гвардия на Саддам не го спаси преди години, но пък тази може да се окаже по-добре обучена и въоръжена.
Така и не ми стана ясно обаче колко години още смята да живее и да управлява Путин, та малките руски еничарчета да имат време тепърва да се заплодят, да се родят, да израснат щастливи в пионерския лагер Артек, Крим, или в някакъв друг руски лагер, и чак после да му служат. Като правя проста сметка, оттук до изхвръкването на първите пиленца от инкубатора има около 20 години време, така че Путин ще бъде над 80.
Ако, разбира се, дотогава не го гръмне собственото му КГБ или някой чеченски палавник.
Но пък има и друга, още по-опасна опция, която май е истинския инструмент за отмъщението на Путин – някое от тези еничарчета, което особено прилича на малкия Вова, да бъде обучено за негов пряк заместник на руския императорски престол, когато той гушне букета. Така, благодарение на модерните технологии, които Русия не притежава, но винаги може да открадне, а дори и да получи почти безплатно, в столетията занапред образът и нравът на Путин, Владимир Владимирович, могат да се мултиплицират безкрай.
Какво по-добро отмъщение спрямо гнилия Запад от това да бъде принуден завинаги да се наслаждава на дребно-мафиотската му мутра?
Друг интересен начин за отмъщение на Путин спрямо останалите 19 страни от срещата в Бризбейн заради обидата, която му нанесоха те със забележките си за Украйна, е, от една страна, отдавна обещаното спиране на Интернет в Русия, създаването на новата, „правилна” Уикипедия, задълбочаването на хакерските атаки – всичко това с цел руската истина да се представи и наложи като истината за Русия.
От друга страна пък вероятно ще се увеличи броя на руските порно-сайтове, които да сеят повече разврат в и без това развратния Запад, както и на сайтовете за запознанства, чрез които КГБ продава на скапаните западняци евтини руские блядки, натоварени с мисия да им отровят живота, а оттам и цивилизацията изобщо.
Както казахме, Русия не е развита страна и на руснаците всъщност нормалните за модерната епоха средства за комуникация не им трябват, напротив, само им пречат, защото чрез тях останалият свят ги изпреварва още повече.
Третият начин за отмъщение на Путин, разбира се, е сериозното повишаване на руската бойна мощ и възстановяване на руските военни провокации по целия свят.
Не, нямам предвид само факта, че Ислямска държава вече официално покани Русия за съюзник, защото имат общ интерес – да победят гнилия Запад и най-вече омразните на цялото прогресивно човечество САЩ. Това не е новина, а просто пореден кръг от руската информационна заблуда спрямо целия свят, един вид – виждате ли, те ни викат, ама ние им отказваме, защото, въпреки всичко, което си мислите за нас, ние воюваме срещу тероризма, а не го създаваме.
Воюват – дръжки!
Истината, както писах неотдавна, е че цялата работа е съвършено обратна – Ислямска държава, а и много от останалите терористични организации по света през последните поне 50-60 години, са продукт на КГБ или най-малкото – използват се интензивно от КГБ за реализация на руските имперски цели, независимо дали тези организации си дават сметка за това или не.
Така че когато някой си Путин или путински слуга започне да ми обяснява колко Русия е миролюбива и само иска светът да я остави на мира, това винаги ме кара първо да се разплача от мъка за горките неразбрани хорица в Кремъл, а после да попитам: Някой все пак ще види ли колко е голямо корабчето, което плува в окото ми? И дали всъщност то случайно не е руска подводница, която – непоканена от никого – нагло си плува край Стокхолм, в шведски териториални води.
Най-интересно ми беше обаче съобщението за руските стратегически бомбардировачи, вече няколко пъти засечени на косъм от въздушното пространство на Португалия. Както и последвалото нагло руско изявление, че „Русия ще засили още повече своите патрулни мисии”.
Нерде Ямбол, нерде Стамбол?
Тоест, къде е Москва, къде – Лисабон? За военен патрул с чак такъв гигантски обхват досега не бях чувал. Единственото, което мога да си представя като повод за руско „патрулиране” край Португалия, е свързано с пиянството. Кремъл се опасява страната да не изнесе под носа им цялото налично количество „Порто” и „Мадейра” за вражески натовски държави, а за руснаците да не остане.
Не виждам друго обяснение.
`Щото пък категорично се знае, че в Португалия руско малцинство все още няма създадено, няма руски газопровод или руска ядрена централа, значи няма и какви преки руски интереси да се защитават по този агресивен начин. Освен пиячката.
Така де, както някои се сещат, това е само началото.
Ако Западът бързо не се вземе в ръце и не предприеме по-решителни стъпки за усмиряване на Кремъл, чувството на безнаказаност у Русия ще събуди още повече апетити в тамошната мафия и, освен тази в Украйна, тя ще стигне до нови войни. Няма да ни се размине само с обикновени провокации.

Забележка:
Всички читатели, които, освен от политика, се интересуват и от литература, могат да намерят нови и интересни текстове на другия ми блог – Оксиморонният свят /написано в Гугъл/ или на адрес http://www.passenov.wordpress.com


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional