Свободата днес и тук 02 Юли 2022  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

ПРЕЗИДЕНТЪТ АНТИКОМУНИСТ

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Николай Флоров

 Никой български президент от 1944 година насам не е заставал така открито срещу комунизма и – о, ужас! – срещу Русия!

Имаме си президент антикомунист! Залисани в ежедневието си и затънали до гуша в клоаката на червената мафия, те подминават почти индиферентно това явление. Да припомним изявлението му в интервюто за германския вестник «Франкфуртер Алгемайне Цайтунг»: РУСИЯ Е ЕДНА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА И АГРЕСИВНА ДЪРЖАВА. РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИ ДА ИМА ПАРТНЬОРИ, А НЕ ВАСАЛИ И ПОДАНИЦИ. В СВЕТА НА ПРЕЗИДЕНТА ПУТИН НЕЩАТА СА ВСЕ ОЩЕ КАТО В 19-ТИ ВЕК, КОГАТО Е ИМАЛО ГОЛЕМИ СИЛИ И ПЕРИФЕРИЯ КОЯТО Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПОДЧИНЯВА. ОТ ТОВА ПРОИЗТИЧА ЕДНА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА ИСТОРИЯТА, КОЯТО ПРОТИВОРЕЧИ НА ЕВРОПА И НА НЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ...»

Необичайно и изключително! Не друг, а самият български президент заряза дипломатическия тон и каза на всеослушание, че царя е гол. Така той изпълни със съдържание думи като «национално достойнство» и «независимост», отдавна забравени в България.

Това е още по-важно за международния образ на България, известна най-вече като руски сателит и подлога, чиято най-долна точка в следвоенната й история е че комунистите искаха да продадат и поднасяха на тепсия страната на Русия поради финансовата им некадърност.

Спомнете си за предишния президент – един скудоумен и самопризнат агент на репресивния комунистически апарат Държавна Сигурност, слуга на руските интереси в България и  антиамериканец по природа (както всички български комунисти).

С тия изявления обаче Плевнелиев си остава един от малкото, дръзнали да проточат врата си над иначе кроткото стадо български овчици, за които все още е  анатема да критикуват Русия или да говорят открито срещу комунизма. И за да не наливаме вода в мелницата на комунистите, да кажем, че не друг, а самите комунисти описват българите като кротки и хрисими. Да ги посъветваме да не отиват много далече в тия си илюзии!

Плевнелиев раздуха отдавна тлеещ въглен и руската реалност отдавна показва недвусмислено, че е прав до последната дума на изявленията си. Той обаче не свършва с това – по училища, откриване на паметници и тържества той не пропуска да припомни най-трагичния период от съвременната българска история - този на комунизма.

За това той заслужава най-сърдечни поздравления! Зад завесата и в областта на клюките обаче си остава ролята на жена му, за която се знаят някои мнения в духа на тези на съпруга й. Какво пък, бракът е ярем за двама, а казано е: “BIHIND EVERY GREAT MAN THERE IS A SURPRISED WOMAN!”


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional