Свободата днес и тук 21 Февруари 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

КРЪГОМ КЪМ ИСЛЯМИЗМА

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Евгени Тодоров, http://zaprehoda.blog.bg

 

 

 

 

 

Който се информира от интернет, участва във форуми и гледа определени тв канали е напълно уверен, че живеем в един свят на толерасти, соросоиди и еврогейове. Подкупните ни политици начело с президента се навеждат на Запада и превръщат България в разграден двор.

Все по-очевидно става, че американските империалисти и брюкселските бюрократи искат да ни превърнат в колония.

Крайно време е разберем, че нямаме работа в онзи саморазрушаващ се неолиберален свят и да направим кръгом към света на бъдещето.

Кой е той?

Светът на исляма, разбира се.

Звучи абсурдно, но нека да започнем да мислим трезво. Какво ни свързва?

И ние, и Ислямска държава имаме общи цели – създаване на държава с една господстваща религия и никаква мултикултурност. Никакви измислени права, никакви новини на малцинствен език. Който не е наш, да си ходи там, където му е мястото.

И ние, и те мразим Америка. Е, нашите възможности за атака са по-ограничени, освен това веднъж сме им яли попарата на американците с варварските бомбардировки над София, така че нека ислямистите да вършат мръсната работа.

Ние мразим гейовете, и те ги мразят. Даже им режат главите. Можем да заимстваме техния пример.

Те не допускат еднополови бракове, ние тоже.

Ние искаме да се върне смъртното наказание, те го нямат за нищо. И затова вървят напред.

Те не допускат правозащитни организации да ги доближат на 100 километра, ние трябва да вземем от тях пример.

Ние не искаме бежанци, те също. Няма информация някой да бяга с децата си към Ислямска държава. Освен ако не иска да се сражава.

Там въвеждат шериата, при нас Волен Сидеров искаше основните закони да минават през Светия Синод, но никой не го подкрепи. Жалко.

Те мразят католицизма и протестанството, ние също. Те са против Мадона, нашата църква – също.
Ние искаме да върнем казармата и военното обучение, те на са го спирали.
От всички оръжия на света ние най-високо ценим калашника, те - също.

Някой сега ще каже –а прегръщайки се с ислямистите, няма ли още повече да ни намрази другарят Путин. И аз си задавам този въпрос от доста време  - откакто мисля по темата, но отваряйки блога на Иво Инджев открих онова напътствие, което ми върна здравия сън:

“Вы знаете, у нас восточное Христианство – Православие. И некоторые теоретики Христианства говорят, что оно во многом даже ближе к исламу, чем, скажем, к католикам. Я не хочу оценивать, насколько справедливо такое утверждение, но в целом сосуществование этих основных религий осуществляется в течение многих столетий”. Владимир Путин.

Така че стига сме се мъчили да ни приемат в Еврозоната и т.н. Не ни е там мястото. Който се чувства истински българин, православен и мъж – кръгом на изток.

Да оставим на Запада педерастите.
Да живее православно-ислямистката дружба!

 

 


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional