Свободата днес и тук 19 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Адв. Хаджигенов:Проверката на Протестна мрежа е репресия срещу гражданите

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://www.faktor.bg

 

 

 
 
 

Адв. Николай Хаджигенов

 

Адвокатът се възмути, че избирателно се разследват хора

Акцията на Прокуратурата срещу Протестна мрежа е фашизъм и репресия срещу гражданите - брутална политическа репресия в правния смисъл на думата. Това зави адвокат Хаджигенов в ефира на Нова телевизия

Избирателно се разследват хора. Те са граждани или се опитват да са такива – трудно е да се изправиш срещу държавата и да устояваш решенията си. Откога прокуратурата се занимава с въпроса кой е морална полиция. Задействан е целият агентурен апарат и медиите, които го обслужват. Като питат КОЙ за корупцията, той няма да им отговори. Днес са тези хора, утре може да е всеки друг, допълни адвокатът.

„Атаката не е срещу нас лично, а срещу хората, на които им е писнало от свинщината и ни помагат, това е атака срещу тях. Не се съмнявам в професионализма на Бецова, но тя не намери сили да направи по скандални случаи Не се притесняваме от проверката на НАП, но притеснителното е, че Прокуратурата се задейства от доноси.”, заяви Асен Генов от Протестна мрежа.

Фондация „Америка за България” е отпуснала близо един милион лева за подобряване на квалификацията на прокурорите, уточниха от формацията. „На Пеевски му се пази мястото, той разрушава принципа на разделение на властите. Не се съсредоточаваме само срещу него – какво става с КТБ, с Южен поток и с други скандални случаи”, обясниха активистите.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional