Свободата днес и тук 20 Април 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

МВР в шок от действията на Борисов, ведомството в паника

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
http://frognews.bg

 

 

Цялата полиция е изпаднала в шок от новината, че Бойко Борисов е приел оставката на министъра на вътрешните работи Веселин Вучков. Днес се очакваше той да предложи номинациите си за главен секретар на МВР. По всичко личеше, че настоящият главсек Светлозар Лазаров не влиза в сметките.


Още миналата седмица Вучков сподели, че това ще е човек от кариерата, минал през всички нива на йерархията. Междувременно коментарите за бъдещето на Светлозар Лазаров се люшкаха от едната до другата крайност. Привържениците на модела КОЙ бяха категорични, че Лазаров няма да мръдне от високия пост. Странно за всички тази песен „запя” и премиерът Бойко Борисов. Той много бързо забрави, че доскоро наричаше Лазаров „недоразумение” и изведнъж заразправя, че бил доволен от работа на главния секретар. В същото време депутатите от ГЕРБ, РБ и ПФ се обединиха в общ фронт и поставиха ултиматум, че ако Лазаров не бъде изметен от МВР, стабилността на управлението е поставено на карта. До миналия петък всички в парламента бяха убедени, че вътрешното ведомство ще се сдобие с уважаван главен секретар веднага след празниците и ще секнат гафовете, с които се прочу ведомството пред последната година.

Не можем да повярваме какво се случва.  Приетата оставка на Вучков е равносилна на назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС.  Човек се чуди на Борисов как така за един човек съсипва цялата държава?! Народът сега пак трябва да излезе на улицата и да покаже, че не може сигурността да се търгува зад гърба на народа, признаха пред Фрог нюз високопоставени ченгета. Те са категорични, че с този акт системата е затрита за дълъг период от време.

 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional