Свободата днес и тук 25 Юни 2024  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Двама полицаи са арестувани за блудство с непълнолетна

« назад   коментари   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Христо Христов

Двама полицаи от Разград, чиито имена не бяха огласени, са арестувани са блудство с непълнолетно момиче, а в момента се установява съпричастността към престъплението на още един полицейски служител.

Това обяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти. Случаят е станал през юли-август във Варна, където полицаите са били командировани да помагат на варненските си колеги.

Момичето е било избягало от къщи и се е обърнало към въпросните полицаи с оплакване, че на варненския плаж момче се е опитало да го изнасили. "Вместо да окажат помощ ,полицаите са я отвели в бунгалото, където са били настанени, и са извършили непристойни действия с нея", обясни генералният комисар на МВР Калин Георгиев.

Шокиращ за ръководството на вътрешното министерство е не само постъпката на служителите на реда, но и факта, че полицаите са заснели на видео собствените си сексуални действията с непълнолетната. При операцията на дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР записите, документиращи престъпните действия, са иззети. Калин Георгиев обясни, че за щастие те не са били пуснати по интернет.

Министър Цветанов заяви, че полицаите ще бъдат дисциплинарно уволнени, а паралелно с уволнението ще им бъде потърсена и наказателна отговорност за блудство с непълнолетно лице и за използване на служебно положение.

От: http://dnevnik.bg/


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional