Свободата днес и тук 28 Май 2023  
Начало
  
  Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага - Дон Кихот Свободата, брат, е нещо изключително - Джендема  
 

Иван Кръстев: Ципрас да поиска референдум в Германия за опрощаване на част от дълга

« назад   Изпечатай   Изпрати на приятел   
Иван Кръстев, http://www.dnevnik.bg/

 

  •  

 

 

Гърция има право да е недоволна от политиката на кредиторите си, но не трябва да забравя, че те също са готови да празнуват силата на своето "не". Така политологът Иван Кръстев коментира пред "Дневник" резултатите от референдума в страната и развитието на кризата оттук нататък.

"В Европа вече си говорим с референдуми и това в очите на мнозина е победа на демокрацията. Но не трябва ли, за да бъде победата на демокрацията пълна, Ципрас да настоява пред Меркел предложението на Атина за опрощаване на част от гръцкия дълг да бъде одобрено на референдум в Германия?

Гърция има право да е недоволна от икономическата политика, наложена й от кредиторите, но Атина не бива да забравя, че и страните кредитори имат избиратели и те също са готови да празнуват силата на своето "не", коментира Кръстев.


 
Отказът на президента Плевнелиев да се кандидатира за втори мнадат е:
  резултати


Бюлетин

Въведете вашия имейл адрес за да получавате по-важните неща от Svobodata.com.
Svobodata.com не носи отговорност за съдържанието и авторските права на препечатани статии - като винаги посочва име на автор и линк на първоначалната публикация.Подкрепете Откритото писмо на Едвин Сугарев до главния прокурор Сотир Цацаров, с което се иска започването на наказателно производство срещу лицето Сергей Дмитриевич Станишев, бивш министър-председател на България, заради причинени от негови действия или бездействия щети в размер на милиарди лева. Можете да изразите подкрепата си чрез петиция на адрес: http://www.peticiq.com/otkrito_pismo_sugarev Story of StuffПодкрепете този сайт

Red House Sofia
Valid XHTML 1.0 Transitional